EdaNur_3007 Sevvl ikili taramada söylüyorlar mi ben girdim söylemedi doktor bebek uyyor diyip durdu kaldırmadı bile bebeğimi baştan sağma ikili test yaptı sonucu haftaya alicam insalah bisey çıkmaz
guzelanne01_ Babyiscoming1 Canım evet ikiside Erkek Allahın izniyle kesin net🫣🫣Ama hiç korkma kızı erkeği yok bu durumun Benim 12 yaşında kızım var vallahi 10 tane erkek çoçuğuna bedel Pamuk değil diken😂Şimdi oğlum oluyor bakalım nolacak🦦
Babyiscoming1 guzelanne01_ ay ama kızından çekenin oğlu akıllı oluyor hep etrafımda gördüğüm Allah yardımcımız olsun 🫶
Ruya_burcu45 Ben ultrason görüntüsünden anlamam ama bana da 11. Haftada büyük ihtimalle ikisi de erkek dedi, 15. Haftada biri kız biri erkek oldu 🙈 27.haftaya girdik, 3 farklı dr, ayrıca nipty test ve detaylı ultrason ile kız/erkek kesinleşti 🥰😍🙏🧿🧿
Babyiscoming1 Ruya_burcu45 Allah bağışlasın bebişlerinizi sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah bizim de biri kız biri erkektir😍 fetal dna yı dr istediği için mi yaptırdınız yoksa kendiniz mi istediniz yaptırmayı o konuda da çok kararsızım perinatoloğa gittkten sonra karar vercez yaptırıp yaptırmamaya biz de
Ikiz_annesii Ruya_burcu45 ayy bana da ikiside erkek olabilir dediler geçen ay. Bu ay detayliya gidicem bende sizinki gibi hir habee almayi bekliyorum insallahh🤭
Ruya_burcu45 Babyiscoming1 bizimki tüpbebek, yaş da 40 olunca doktor önerdi, şükür bi sıkıntı yok, insanın içi rahat ediyor. Eğer imkanınız varsa yaptırın derim. Rabbim hepimize de sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🙏🙏🙏
-Nazlican35- Babyiscoming1 20 haftaya kadar bnım ıkızlerıme erkek dendı fetal DNA da net cinsiyet öğrendim bi kız bi erkekmiş 🥰😍
Esxra Babyiscoming1 kiz ben ne yapayim ya bir oglum var 3 yasinda simdi cift yumurta ikizlerine hamileyim ikiside erkekmis😂 3 erkek annesi olucam 😂😂