Selinms Bu haftada kasik ve vajinada agri yasadiniz mi ozellikle ayaktayken kasiklarimda ve biraz ust bolgesinde yurumemi zorlastiran bi agri oluyor sizde yasiyor musunuz veya yasadiniz mi
melek79 Selinms benim 2. Gebelik. İlki sezeryan dı karnımda vajinaya dogru çok fazla yapışıklık varmış ondan dolayı çok agrım oluyor. Hatta ben yürüyemiyorum bile. Yatakda sağ sol dönemiyorum o derece
Nihlal Selinms bende 32deyim ara ara oluyor kısa sürüyor ve oturunca geçiyor yalancı sancılar başlıyormuş bu haftada dinlendiğiniz zaman geçmiyorsa mutlaka doktora görünmelisiniz geçmiş olsun
Bonusum @Selinms ben 🤦🏻♀️ ağrı değil acı resmen. Sabah yürürken acı çektim yaa tam vajinanin üstü kemikler ayrılıyor sanki öyle bir acı. Ara ara da karnimda oluyor aynı acı. Ayağa kalktığımda da. Neden olduğunu çözemedim doğrusu
Selinms Bonusum ya ben simdi ebeme sordumda o ultrasonla bakilmasi gerekir dedi oyle deyince erken dogum riski falan mi var acaba diye dusundum bebekte bas asagi durdugu icin bayadir, bakalim bi muayeneye gideyim en iyisi🤷🏻♀️
Selinms Nihlal yok gecmiyor bide boyle bikac saniyelik sanci degil benimki devamli bi agri var ve iki gundur bunu yasiyorum
Nihlal Selinms çok geçmiş olsun mutlaka doktorunuzla görüşmelisiniz bence ben ebeye sormuştum dinlendiğinizde geçiyorsa sorun teşkil etmez demişti
Selinms yesimm00 gittim olur oyle dedi rahim buyudugu bebek agirlastigi icin yinede nst bakalim dedi bakti sorun cikmadi🙏🏻