Mustafayigitvebeytugannesi Ahseni123m_ canım çok karanlık çıkmış resim yada ben bu saatte baktığım için mi bana öyle geldi bilemedim 🤔 kemik yapısı kıza benziyor emin olamadım.
4kuzuannesiyim Ahseni123m_ canım şimdi nub teorisinden yola çıkarak yorum yaparsam bu bebek yüzde yüz erkek ama eğer öyle birsey yoksa kızdır cünkü doktor bana nub teorisine göre kız dedi ama ben pek inanmıyorum hayırlısı lütfen öğrenince yaz
Kahveseverr 3kuzuAnnesiyim Bişi sormak istiyorum size devlete gittim bugün cinsiyet söylemiyoruz dedi doktor asistanına söylerken duydum plasenta sol tarafta dedi netten baktım kız olduğuna işaret esiyor bi bilginiz var mı acaba
Kahveseverr 3kuzuAnnesiyim Ramiz teorisi diye birşey çıktı onda da yazıyor ama bilemedim cuma kendi doktoruma gideceğim inşallh güzel haber verir 😇siz erkek demiştiniz bana
Ahseni123m_ Doktor kıza benzetti ama hayırlısı olsun inşallah bi kızım var gönlünden geçen erkek hayırla olsun inşallah
Kahveseverr 3kuzuAnnesiyim benim şuan 16_1 canım doktor verdi atayım bida bak istersen devlet verdi bu sefer de