Yasemindemirtas Kızlar. Sol tarafım gün içinde 5-10 kez sepsertt tas gibi oluyo. Gece acile gittim nst bagladılar. Bisey cıkmadı ama neden oluyo anlamıyorum. Üye oldugum bi grupta bi kız. Erken kasılmalr yüzünden dogum yaptı 31 haftalık. Acilde sancı yok dedler. Ama serttlesme canımı sıkmaya basladı sabah aynı sekilde gene aynı yer taş gibi oldu ? Neden olmus olabilir
Caglasmsk Yasemindemirtas kac haftaliksin. Kasilmalarn oluyo ama günde 10u gecmezse sıkıntı yok diye biliyorum. Vucudun kendni doguma hazirliyodur belki.
Eminetugbaannesi Yasemindemirtas benim her iki tarafta da oluyo bebek kendini topluyo , ve evet o toplamalar aşırı can yakıyo. Ama normal tatlım 😊🙏
Yasemindemirtas Caglasmsk 30+3 üz canım. Bilmiyorum cok kafama takıldı dün bütün gece uyuyamadım. Acile gittik bi problem gözükmüyo dediler şimdide arkadas öyle yazıca cok endişelendim. 😢
Caglasmsk Yasemindemirtas cok geçmiş olsun canim. Nst ye flnda girmişsin bi problem yok, normal demek ki.
Yasemindemirtas Caglasmsk ne bilim ya. Nst kagıdını cektim arkadasıma gösterdim hastanede calısıyo bu bebek kalp atısı sancılar değilki diyo bana. Naptılar aksam anlamadım.
Caglasmsk Yasemindemirtas o kalp atisinin yanindada sancin var yazmiyomu orda? Sen nst cekilirken ekrana baktnmi hic sayilar kacti ?
Mucizem96 Benim de oluyor bebeğin kafası ve sırtı geldiği zaman çok can acitiyor şükür herşey normal gidiyor 33+6 da yiz💙