yagizegemom Çoğu kişiye cevap veremedim açılmam ilerlemediği için sezeryan ile doğum yaptım yavrumu çok şükür kucağıma aldım Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu🙏🏻🥹
gokcesgoktas yagizegemom AYYYY ÇOK SEVİNDİM ÇOK GÖZLERİM DOLDU YA ÇOK ŞÜKÜR CANIM BENİM 🥹🤲🏼 Rabbim kaderini de bahtını da en güzelinden hayırlısından eylesin HAYIRLI OLSUN 🌸🌸🌸 sende iyisin değil mi?
Eliff14 yagizegemom bende haber bekliyodum senden Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah cok şükür kavuştun bebegine🤲
yagizegemom gokcesgoktas sağol kuzum benim Allah razı olsun 🥹 iyi olmaya çalışıyorum ağrılarım var biraz 🥲 ama değer 💙
gokcesgoktas yagizegemom Geçecek inşallah canım benim ağrıların da sızıların da geçecek ama zorlama kendini 🥰
Aydan09 yagizegemom gecmis olsun oncelikle Allah anali banali buyutsun kac haftalikken sezaryan oldunuz bide olurken hiss etdinizmi agri falan
Mayada- yagizegemom gözünüz aydın güle güle büyütün nasıl geçti sezeryanınız genel mi oldu sipinial mi
BbabyMom yagizegemom gözünüz aydın Allah hayırlı ömür versin ınsallah buraya sormak istiyorum ultrason kilosu ve doğum kilosu aynımıydı bu aralar kafamı çok karıştırıyor bu konu😅
yagizegemom Hepinize teşekkür ederim kızçeler inşallah doğumu hikayemi yazıcam her detayını ekliycem 🌸🥹
Seherak yagizegemom gözünüz aydın darısı başımıza allah şifa versin inş sağlıkla büyütün iyi olunca hikayenizi bekliyoruz 🌸
tubimom yagizegemom canım benim çok sevindim Allah ikinizede sağlık versin sağlıkla büyüt inşallah ❤️