Hayal02 Sıkıntılarınız gelişmeleriniz nedir kızlar 🥰 ben henüz cinsiyeti öğrenmedim genetik test sonucunu bekliyoruz heyecan dorukta 😅 sizler öğrendiniz mi ???
Tubabebe Hayal02 11+1 haftalıkken erkeğe benziyor demişti bugün de başka bir doktora gittim 13+4 haftalıkta %99 erkek dedi
ozben0312 Biz de 13+5 😇 iki hafta önce fetal.dna sonucunda cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik 🥰 şimdilik herşey yolunda çok şükür, cuma günü kontrolümüz var bakalım..
Hayal02 Adapte34 ben iki doktora gittim biri kız biri erkek dediii test sonucunu hergün heyecanla bekliyorum
Deyzi_2000 Ben 12+4 üm bende merak ediyorum cinsiyetini ikili testin sonucunu merak ediyorum kızlar ikili testin sonucunda kız erkek ayrımı nasıl yapılıyor değerler kaç olmasi lazım cinsiyet için ??
Deyzi_2000 Tubabebe 11. Hafta da bende gittim hastaneye 11+4 Ken gitmiştim doktor cinsiyet için erken dedi gostermemisti cinsiyetini bilmiyom bekliycez
Ada022 Tubabebe benim de böyleydi 11+3 erkeğe benziyor dedi 13+2 erkek dedi 16+6 yine erkek dedi 20+2 olduk değişmedi
Nuraykarabulut Hayal02 12. Haftada öğrendim oğlum olacak tüp bebek olduğu için nazlı nazlı ilerliyoruz ☺️şu anda 14+4
hilalsercek Hayal02 Bende aşırı bir uyku hali var 14 haftalık olduk bugün cinsiyetimizide daha öğrenemedik 😔😔
tatliheyecanim02 Hayal02 14+5 olduk bizdee 🐣 doktor %80 erkek dedi ama bakalım değişir mi bilemem 🤣 bulantilardan kusmalardan 2 hafta önce kurtulduk ama ara ara hatırlatma yapiyor kendilerii🤭🤭 -3 kg ile yola devam ediyoruz 🤣
Kubrakarahan 12+1 tarama testimiz vardı cinsiyetimiz kız gibi dedii şuan 2+4üm ne mide bulantısı bitiyor ne iştahsızlık
Hayal02 Kubrakarahan ah ya benim de mide bulantısı ve halsizlik haliii devam asla iştahsızlık yok ama hangisi daha iyi bilemedim 🤷🏻♀️