Ezgimelek Burcu395 bende memnun oldum canım 28 yaşındayım bitane oğlum var bu ikinci hamileliğim 5 yıllık evliyim sen
Burcu395 Ezgimelek maşallah canım bende 90 doğumluyum 1 sene 3 aylık evlıyım esım emniyet mensubu ondan buradayız ilk bebiş masallah nazar degmesın
Burcu395 Freefam terbiyesiz pislik zaten kaşım kalktı okur okumaz canım benim kıyamam sana hala üzerinden atamamışşın atmanda mümkün değil travma bırakır bu tarz şeyler hamile kadına bu denirmi ya
Prenses016 Ezgimelek demokrasi meydanına yakınım eski adıyla şehreküstü😊 ikinci hamileliğim ilki aritmi de doğum yaptım. Bu sefer medical park da olucak inşallah. Cinsiyeti kesin değil henüz😅
Ezgimelek Prenses016 ilkinde hangi doktorda yaptın memnun kalmadın mı bende aritmiye gidiyorum ilk doğumumu da orda yapmıştım benimki bu ikinci yine oraya gidiyorum 😊
Prenses016 Ezgimelek nagihan uzun a gitmiştim çok da memnundum sezeryan oldum 3 güne ayaklandım harika bir doktor. Ama sigortamızın aritmi hastanesi ile anlaşması olmadığı için mecburen medikal parka gidiyorum.
Prenses016 Ezgimelek valla net bir ücret bilmiyorum muayene ücreti 600 küsür. Doğum sigorta ödeyeceği için pek araştırmadım. Bebek düşününce doğum kapsamlı sigorta yaptırdık.