Aynr1380 Ben 21. Haftada radyolojiden detaylı usg yaptırdım aşkında memnun kaldım ama aklımda hep bi soru var perinatolojiye mi görünseydim ?
Aynr1380 Ebrulianne06 doktordan memnun kaldım herşeyine detaylı baktı ama ne bilim herkes perinatoloji daha iyi diyor ben radyolojiye göründüm . Bebeğin herşeyi iyi çok şükür gelişimi haftasıyla uyumlu organları aynı şekilde doktorum söylediğine göre herşey yolunda. Perinatolog ile radyolog arasında fark var mıdır acaba
Suragurlrr Aynr1380 doktor bi sorun görseydi zaten Perinatolojiye yollardı seni, bence cok düsünme. Bi sorun yoktur insallah
Ebrulianne06 Aynr1380 hersey yolundaysa ikisi de ayni şeyler soyler. Zaten radyolog da skntilari soyler sadece yorumlayamaz alani olmadigi icin. Raporu guzelse temizse hic kafani takma perinatolog da farkli birsey soylemez
Aynr1380 Suragurlrr dimi yani bencede yaaaa. Sadece işte hata mj ettim acaba perinatoloji yerine radyolojiye gittiğim için diyorum. Çok şükür kontrolde bir sorun yoktu herşey çok iyi dedi
Aynr1380 Ebrulianne06 iyi çok şükür organlar çok iyi gelişmiş dedi tek tek baktı yarım saat inceledi boyu 22 cm kilosu da 420 gr dı . Gittiğim hafta 21+1 di
Merve0901 Bende radyolojiye gittim özelde. Doktor tüm detaylı şeylere baktı. Bana da açıkladı. Son olarak kadın doğumcuna da göster dedi. Şüpheye düşmenize gerek yok. Sonuçları sizde benim gibi takipli olduğunuz doktora gösterin tamamdır 🌸
Aynr1380 Merve0901 aynı gün o hastanede doktora gösterdim kendi doktorum değildi ama kaıdn doğumluydu rapora baktı bi sorun görülmemiş dedi kendi doktoruma henüz görünmedim zaten 1 hafta oldu detaylıya gireli
Merve0901 Aynr1380 Kendi doktoruna da göster kuzum, için rahat etsin. Ama bir sorun olsa Allah korusun belli olurdu zaten. İçini ferah tut 🌸