Melekler12 Nasıl geçiyor kizlar bende yat kalk geri yat mutfağa bı el atarım 😂😂 yemek yedikten sonra ağırlaşan oluyormu 🙄 bebisler nasıl 🥰
ipekmom_ Melekler12 bende mutfak ve yatak odası arasında yuvalanıyorum 😂 arada wc ye kayıyoruz 😁 37olduk artık baya zorlanıyorum heleki yemeklerden sonra vinç çağırıp yatağa öyle gitmek istiyorum 😂😂
Allahkahretmesin1 Melekler12 nefes darlığı başladı bu aralar karnım da kocaman oldu daha 25. Haftadan penguen yürüyüşüne geçiş yaptım 😂 şimdiden bu durumdaysan 30 şu haftalarda ne olurum diye korkuyla bekliyorum
Merve0227 Melekler12 son 3-4 gün kaldı inşallah ama hiç kımıldamak dahi istemiyorum artık sanırım vinç kurtarır beni Bi de küçük bi oğluşum daha var bi hayli zor zamanlar sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum 🥴🌸
Melekler12 Allahkahretmesin1 ben panda 🐼 oldum evde öyle geziniyorum 😂😂 yemek yedikten sonra aman Allahım 🫣
Allahkahretmesin1 Melekler12 yemek yedim olduğum yerde kaldım zaten 😂😂 sütüm akıyor bazen kıyafetine falan çıkıyor evde adım sütlü Nuriye oldu 😂😂😂
Cekilmezbirkiz Valla ben sırf hareket olsun diye ofise gitmeye başladım 🤣 ona rağmen 6000 adım anca atmışım evdeyken 200-300 anca adım atıyorum 🤣😬