Kızlar günlerdir hatta haftalardır burada hepinizden dua istedim doğum için, Allah hepinizden razı olsun aylarca buraya hikayemi yazmak nasip olur mu dedim oldu şükür. Uzun olacak sabırla okuyanlara teşekkür ederim. Allah’a şükür kötü diyemeyeceğim bir doğumum oldu 40+4 de doktor kontrolüne gittim ve artık seni doğurtalim dedi yatiş verdi, eşyaları alıp geldik bu arada devlet hastanesinde doğum yaptım o gün gün ve gece boyu nst bağlandim ki ben hiç sevmiyorum o aleti strese giriyorum vs vs çatı muaynem ilk kez o gün yapıldı sancım çıkıyordu fakat ne açılma vardı haftam sancıma rağmen ne de bebek kafasını pelvise indirmişti asla yoktu ebe haftan çok ileri dedi doktoru arayıp gece yemek yesin mi yemesin mi diye sordu önce yesin dedi ama son kontrol de hala açılma olmayınca gece 12 den sonra yeme içmeyi kestirdi ama doğum şekli yine sabah belli olacakti sabah tekrar çatı yapıldı bakıldı ki durum aynı doktor sezaryene hazırlayın dedi, doğumhaneye girdim annem ağlıyor ben tedirginim ki kan aldıramayan bayılan ben sonda takıldım sedyeye kurbanlık gibi bindim asansörden korkarken asansörle aşağı indim bekleme alanında epey gerginlik yaşadım bahsetmek bile istemiyorum girdim ve iğne yapıldı elektirik çarpması hissettim yatırıldım hissim vardı anestezi uzmanı bekleyelim dedi iğneleri hissediyordum çünkü o esnada ameliyat başlamış hemen bana sordu iyi misin hissediyor musun vs derken bebeğim çıktı bembeyaz benim işlem epey sürdü yada bana öyle geldi bilmiyorum aradan geçen yarım saat 45 dk sonra ameliyathaneden çıktım titremem vardı epey de devam etti ağrım odaya girer girmez başladı baya da fazlaydı ağrı kesicilere morfine rağmen karnım çok ağrıdı baş ağrım olmadı benim 6 saat sonunda hemşire gözetiminde oda içinde yürüdüm şükür sonra sonra açılarak yürüdüm bu süreçte maalesef bebeğim küvezdeydi ciğerlerine su kaçmıştı 15 saat sonra yanına yürüyerek gittim 1 gün yoğun bakımda 2 gün de sarılık nedeni ile hastane de kaldık o süreç berbattı işte yanımıza başkaları geldi hemşireler berbattı ilgisizlik, hadsizlik birde azarlıyorlar ilk kez doğum yapan birini nazlanmak ile suçluyorlar. Eşim odaya giremedi annem tek başına benim ağrım sancım bebek çıplak ve göz bandı takılı ışın almak zorunda ağlıyor sütüm yok gazım çikmadi yemek yiyemiyorum vs bir süt pompası getirdiler elektirikli beni hayattan soğuttu en kötü tecrübelerden biriydi kesinlikle sonrasında biraz biraz ağrım hafifledi ama bu defa yine süt yok lohusalık iyice başladı bebeğimi pek kabul edemedim ilgilenemedim aklım geldi gitti gerçek anlamda kendime gelemedim lohusalık zor kızlar kısacası hala devam ediyor rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın şu an evimizdeyiz ama hala tedirginim dualarınızı eksik etmeyin. Allah bütün gebelerin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah. 🥰☺️