Kubracigimm Nolmuss ben pentinin lotus modelini kullanıyorum. Hem çok rahat hem de güzel toparlıyor dik duruyor.
gulsumd1 Nolmuss suwenin toparlauıcılarını kullanırım hep çok iyi topluyor 😅 bana pentinin toplayıcıları olmuyoedu 😅 şimdi hamilelikte suwen bile toplamıyor o ayrı bi mesele
busenaz68 Nolmuss bende aynı konudan muzdaribim desteksiz dolgusuz toparlayıcı takıyorum dantelli gibi böyle anne işi😁
Kubracigimm Nolmuss aslında daha güzel duruyor bence tam toparlıyor ya. Aşağıya sarkmasını da ben çok sevmiyorum 🤭
Nolmuss gulsumd1 ayy sorma hamilelikte daha beter sırt bölgeside kilo alıyo ister istemez daha kötü duruyo hamile olmasam direk küçültürdüm şimdi gitgide daha da takıyorum dnjd
Allahkahretmesin1 Nolmuss hiç de öyle olmuyor 😂😂 bir kıyafet giydiği de göğüs küçük olunca yakışmıyor bile doğru düzgün 75 bedendi büyütene kadar canım çıktı zorla 80 bedene getirdim şimdi hamilelikten şiştiler 80-85 arası bir şey oldu şimdi tam bence 😂
Nhrdmr2147 Nolmuss bence küçük meme büyük dolgulu sutyen takip dik dik pardon ici boş boş gezmek demek istedin🤣
Sila66 Nolmuss 🤣🤣🤣 kucuk evet ben kucukken sey yapmıslar batıl ınanc denemısler uzerımde fıncan kapamıslar yaaa rezılık dık dolgun olsun dıye 😂😂