Nurdanb Emine-Tanis kurtajdan korkmayin hic bir zorlugu yok sonrasinda hamile kalmayı da zorlaştırdığı yok ayrica cok geçmiş olsun ⚘
Emine-Tanis Nurdanb çok teşekkür ederim evet kürtaja olan korkum geçti Allah’tan gerekte kalmadı şükür yinede sağolun🙏🏻❤️
cicek52 Emine-Tanis kan değerine göre daha çok yeni bir gebelik. Kürtaja gerek kalmadan vücut kendi atıyor. Adet kanaması gibi.Benim değerim 2000lerdeyken düşük yapmıştım rahattı bir ağrım sızım olmadı. Sonrası tekrar gebelik için doktorunuz muayene eder bekleyin veya beklemeyin diye. Bana beklemenize gerek yok demişti 2 ay sonra gebe kaldım çok şükür. Kendini korkutma çok geçmiş olsun
Emine-Tanis cicek52 çok şükür çok sağolun teşekkür ederim❤️🙏🏻 iyi bari sizede çok geçmiş olsun🙏🏻 sağlam bir doktor araştırıyorum henüz bende planlı hamilelik için öncesinde hazırlanmak gerekirmiş sanırım
Emine-Tanis Kimyasal gebelikmiş vücudum kendisi bir kaç güne atacakmış nasip değilmiş artık Allah başka sefere nasip eder sağlıkla inşAllah 🙏🏻❤️ yorumlarınız için teşekkür ederim herkese çok sağolun bilgilendirmeleriniz için❤️😍
Heraaa Emine-Tanis dış gebelik yaşadım benimki kötü sonuçlandı kese gözükmedi değerler fırladı.. en son aşamada farklı Dr farketti yatış yaptır alınsın dedi inanamadım o kadar benimsemiştir ki müdahale edilmezse kanama başlar seni zehirler dedi ve tamda öyle oldu acil ameliyata alındım sol tüpüme zarar vermiş alındı.. değerim 12 13 binlerdeydi..
Emine-Tanis Nurdanb amin inşAllah Rabbim herkese sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar nasip etsin çok kötü bir durum cidden🙏🏻❤️
Fatma13cengiz fizikcianne canım benimde 6+4 bugun cok yogun kanama ve karın agrısı ile hastaneye gittim kese vardı ama kalp atışını duymadık 10 gun sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi doktor randevu gunune vardı bugunde aniden kanama agrı olunca gittim düşük dedi dış gebelik dedi dış gebelikte kürtaj nasıl oluyor
fizikcianne Fatma13cengiz anestezi veriyolar kuzum hiç korkma hissetmeyeceksin. Allah yardımcın olsun. Zor süreç. Sonrasında beta takibi yapacaksın değerin sıfırlanana kadar.
Emine-Tanis Fatma13cengiz çok geçmiş olsun canım zor valla kötü bir durum cidden yaşadığımız ama Allah’tan daha çok büyük değilmiş diyorum ben kendim için çünkü alıştıktan sonra daha kötü olur insan Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah🙏🏻❤️
Minik1Civciv Emine-Tanis benim de betam arttı düzenli sonra düşmeye başladı kese gelişmedi kendi kendine düştü.3 ay sonra Peşine hamile kaldım kalbi durdu. 6 ay bekledim bu sefer şimdi 11 haftalık hamileyim inşallah bu sağlıkla ilerler. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı evlat nasip etsin. Umarım kendi düşer kürtaja gerek kalmaz.
Emine-Tanis Minik1Civciv çok geçmiş olsun inşAllah Rabbim bu defa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 teşekkürler sağolun kendiliğinden düştü benimde ama tekrar hamile kalmak istiyorum nasipse bakalım Allah ne zaman yazarsa🙏🏻