Brcrtny Kızlar şimdi ovülasyon testi yaptım T çizgisi silik fakat belirgin bi şekilde reglime 2 gün var sizce hamile olabilir miyim ? Hamileliğini bu şekilde öğrenen oldu mu
Deletedmom429 Brcrtny butun gun aradgm soru yerime sormussn sukur benimde regl gnm bgnde hic bir belirtiler de yok gogsm arada sizlarms gbi oluodu aldirmadim pek ovulasyn testiyle iliski olmstu ekimin 25inde cift koyu cizgi gordm iliski oldu snrki gnde snrki gnde ve bgn regl gnmdi olmaynca evdede bi o vrdi artan yaptim ve t kismi kirmizi oldu acaba bnde hamileymdir ynr bi eczdn normlini alcm bakalm
-Seyda- Ben ogrendim canim hem kimyasal gebeligimi hem simdikini iki cizgi de cok koyu cikti reglime 4 gun kala gebelik testinde belli belirsizdi 1 hafta sonra koyulasti
Brcrtny -Seyda- bnm çok koyu değil ama çok silik de değil canım belirgin bi çizgi ayy erken gebelik testi var evde yapsam mı ama belki bende de kimyasal olur 12 Kasım’da regl olursam üzülecem ama yaptım Bİ kere testi artık çok geç ya çok Sevinicem ya da çok üzülecem kısmet
Su18 -Seyda- kimyasal gebelik kanamasından sonraki regliniz kaçgün sürdü? Benim normal reglimden kısa sürdü . Normal mi szce?
-Seyda- Kimyasalda zaten adetin gecikiyor kandaki degerlerde de gebelik cikiyor Allah korusun hamileyim diye sevinirken kanama oluyor😔 insallah hamilesinizdir🙏
Brcrtny -Seyda- değilmişim maalesef stresten reglimde 2 gün önce geldi bakalım bitsin soğan kürünü yapıcam İbrahim saraçoğlunun :( inşallah şifa olur Allah hepimize sağlıklıklı evlatlar nasip etsin inşallah
-Seyda- Brcrtny en yakin zamanda insallah saglikli bir bebisiniz olur🙏 Ben rahim filmi cektirdim sonrasinda kaldim cektirmediysen deneyebilirsin verilen sivi kanllari aciyor bir seyin cikmasa da hamile kalmaya yardimci oluyor❤️
-Seyda- Su18 3-4 ay sonra kaldimm🙏 Benim icin cok uzucu bir deneyim oldu ilk gebeligimdi baya yikim etkisi yaratti ben de ama kimyasal gebelik kotu bir sey degilmis aslinda hamile kalinabildigini gosteriyor
Su18 -Seyda- Korundunuz mu peki? Yoksa korunmadıgnz halde mi 3-4 ay sonra oldu? Evet öyleymiş ama insan yaşayınca üzülüyor. Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻