Busece06 Kızlar başak burcu var mı cevrenizde genel özellikleri nasıl olur genelde sizin şahit olduğunuz ben birini tanımıyorum sadece o da temizlik düzen delisi 😂🌸
Okyanus1 Busece06 kardeşim var aşırı temiz düzenli çoraplarına kadar katlayıp uyur çok fazla alıngan fazla duygusal
Sila66 Busece06 esım yemın ederım duzen temızlıgı cok sever hamıleıgım rısklı evı kaldırır altını sıler yerlestırır 😂💜 bu ıyı yonu sonra bırden alevlenıp sonuyorlar sınır konusunda k
AnnesiyimM53 Busece06 kocam başak burcu karnımdakida başak doğacak herhalde huyları çok ağır huysuzlar çok 😃😃😊😊
AnnesiyimM53 Busece06 ayrıca aşırı titizler temizlik düzeni çok severler hayatta bi çamaşırını ötede beride bulamazsın 😊😊
_tuuggcce_ Ben başağım. Oğlum da başak gözüküyor şu an 😅 Başak burçları zor burç bence ya. Ben çok detaycıyımdır. Düzen severim, titizlik derecesinde değilim ama temizlikte seviyorum tabii. Çok iyi dinleyiciyimdir. Etrafımdakiler öyle der. Bende öyle olduğunu düşünüyorum 😅 Net bir insanımdır. Gerçi bu başaklara özel mi bilmiyorum 😅
ucuncuyegebe _tuuggcce_ ben de başak. Zor olduğumu bi çok kişi söylüyor aynen. Vazgeçilemez yönümüz de var buna rağmen =)
elifaydinn Busece06 benim kızım da başak burcu olarak doğacak Allah izin verirse ben çok severim özelliklerini düzenli tertipli olurlar . Benim eşimde inanılmaz düzenli sabah kalktığında pijamalarını katlar dolabına koyar asla çorap falan etrafta göremezsiniz mükemmel anlaşacaklarını düşünüyorum 😂
Sumeyyeolmez Busece06 erkekleri biraz zor oluyormuş ama kızları candır. Temizliği sever düzenlidirler detaylar önemlidir onlar için. Çok sevecen içtenler. Netler. Sevdikleri için herşeyi yaparlar. Herkes iyi olsun isterler içlerine kötülük yoktur. Çok becerikliler
Seval2468 Busece06 abim basak burcu ve benimde oğlum olacak aslanla , basak arası gidip geliyor. Basak olmasındansa Aslan olsun isterim. Abim aşırı derece titiz, düzenli, pinti , cimri 😬
Babyykmz Busece06 ayyy banada bu bebis hic bilmedigim yerden geldi burclarin coguyla ilgli bilgim var ama basak burcu sayili tanidigim oldu cok olmadi ama biraz saflar herseyi hemen anlayamiyorlar. Hani cin gibi derler ya bazi insanlara basak burclari cin gibi degil yani benim tanidigm basak burclari. Birde herseye toz pembe bakma huylari var buhranlar gecirtiyorlar bana. Etrafindakileri cozemedikleri icin cok gec anliyorlar ne yapcam bilmiorm gerci beni ilgilendiren kismi egitim ve zeka kismi hırslilar mi derslerinde basarili olurlar mi ne bilm aklimda deli sorular kapasiteleri yuksek midir pratik zeka midir 😃 Hic tahmin etmezdim basak burcu olcagini ben simdi calismalara baslayalim terazi akrep yay oglak diye gider dedim bu burclara okeydim ilk aydan tuttu basaga denk geldi 😑 bir ikizler burcu olarak yavasliga falan hic tahammulm yok. Pratik zeka olcak leb demeden leblebiyi anlicak karisisindakini tek bakista cozucek asiri zeki olcak egitim hayatinda cok basarili olcak bunlar lazm bana siparisle olmuyor gerci 😅😅 Annem bile hamileyim diyince heh başak burcuna geliyor buldun basinin belasini sonunda dedi 😅😅😅
esiaks Busece06 eşim başak burcu. ben ondan razıyım Allah da ondan razı olsun shshshshshhs Düzen desen var temizlik desen var
elifserra00 Yorumlara baktım da bi benim çevremdeki başak erkekleri mi dağınık 😅 eşim ve kardeşim başak birbirlerinin aynısılar resmen. Aşırı dağınık bir şeyi elli kere söyletir miskin yavaş duygularını belli etmeyen yada duygusu olmayan 😀 uykuya aşşşırı düşkün (şuan uyuyor mesela 🤦🏻♀️) parasının hesabını bilmez depresyona meyilli. Bir akrep olarak başak erkekleri benim için eziyet resmen. Kızlarına yorum yapamicam ama 😅
1Merveylmaz Busece06 Ben varım 🤗 çok duygusalım temizim titizim elim çok hızlıdır bugünün işini yarına bırakmam hep ileriyi düşünen bir insanım yani çok şanslısın çocuğun başak burcu olacak 🥰 bende çok istemiştim çocuğumun başak burcu olmasını ama ekime denk geliyor allahın izniyle doğumun 😹😹