Tgbms Bebekhemsiresi ay her gece aynı sorunu yaşıyorum artık gündüzleri de oluyor.. parmaklarının ucunda durur gibi parmaklarını bir yere yaslayıp bacağını ger bana iyi geliyor geçici rahatlatıyor o sırada uyudun uyudun uyuyamadın sinir geliyor insana 😭😭😭😭
iremacar Bebekhemsiresi ah be kuzum bacağı takmadan evin içind e dört dolaniyrum müzik dinliyorum başka şeyle uğraşıyorum düşünüp çare aktarmaya kalkarsam ooo hiç gitmiyo
aasenamerve Bebekhemsiresi bi yazıda okumuştum odanıza beyaz sabun koyun karanlıkta iyon salgılar iyi gelir diye. Bilimsel yönünü bilmiyorum ama psikolojik olarak odaklanırsanız rahatlatır belki 😊
Bebekhemsiresi Tgbms uykusuz olup uyuyamamakta en kötüsü😭 bi kaç hafta sonra zaten uykuya hasret kalacağız
Bebekhemsiresi iremacar internete takılıp belki uykuya dalarım diyorum ama nafile eşim de uyuyamıyor sürekli yatakta ayağımı bi oraya bi buraya atıyorum
Bebekhemsiresi Ertugrulum bu aralar magnezyum almıyordum yarın başlayayım en iyisi teşekkürler canım 😊
iremacar Bebekhemsiresi çok sınır bozucu off beynimm uyumuyo bazen dayanmiyrm birde 2 yaşında oğlum.var onu sallarken bi tutuyo beynim dönüyo ruh hastası gibi hissedyrum kndimi
Bebekhemsiresi aasenamerve aa evet annemde demişti geçen gün yatağının altına koy diye bi deneyeyim teşekkür ederim 🌸🌸