Mavi25 Kızlar bu haftada karnı sertleşen var mı gün içerisinde bi kaç kez sertleşiyor o am canım da acıyor normal mi
yagmur50 Mavi25 35+6 benimkide sürekli sertleşiyor ve acıyor evet özellikle 1-2 gündür fazla hissediyorum inşallah normaldir
esiaks Mavi25 Bende 36+2 yim. Gün içerisinde benek toplanıyor sanki sertleşiyor karnım. Ama geçiyor. Normaldir herhalde bu haftalarda diye düşünüyorum
ycllksa Mavi25 aynı bizde de durumlar 36+0 . İlk oğlumda böyle olduğumu hatırlamıyorum hiç ama busefer olunca tedirgin oluyorum. Önümde erken doğum yapam çocuğu küvezde kalan bir ablam var ondanda tedirgin ve korkuyorum.
hayatisigi Benim mideme kramp giriyor karnım bazen ağrıyor bunları hava değişimine bağladım bi de göbek deliğim acıyor 35+6.
Mavi25 ycllksa aslında küveze alınma birazda ciğer gelişimi ile ilgili biz şuan 37. Hafta içirisine girdiğimiz için küveze girme olasılığı çok düşük inşallah zamanında gelirler 🙏🏻
Mavi25 aslihan_1992 benimde belli değil ama normal istiyorum 15 nisanda kontrolüm var ona göre çatı muayenesi yapacak doktor belli olur o zaman 37+5 oluyorum
aslihan_1992 Mavi25 ben normal doğumdan çok korkuyorum sanırım sezeryam olacağım bakalım nasip kısmet Rabbim hepimizin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Mavi25 aslihan_1992 yani ilk olduğu için bende bilmiyorum normalin nasıl olduğunu ama sağlık açısından her şekilde normal daha iyi eğer b sıkıntı olmazsa sezaryeni gerektirecek bence düşünülmeli diye düşünüyorum