aybuke54 Semrat ben 5 aylik bebegime düşük yapmıştım 2021 de sonra parça kaldı kürtaj oldum bide 2022 Ağustos ayında son adet tarihim şimdi 33+6 haftalık hamileyim geç oldu benimde
Semrat aybuke54 sağlıcakla kucağına alırsın inslh bu minnosunu canım 🤲🤲 bünyeden bünyeye değişiyor demekki
Semrat boymomyz demi çok haklısın canım aynı şeyi bir daha yasamak çok üzer gerçkten 😔 Allahım saglikli gebelik nasip etsin inslh arastrcam bende hangi bölümde bakılıyor bu testlere canım pıhtılaşma için flan hangi bölüme gtmemiz gerek ve dger testler için
Semrat boymomyz hee tamam canım çok teşekkür ederim 🙏😘 yarın doktoruma sorucam mutlaka bakalim ne dyecek
Merveozenkayhan Semrat kendinizi rahat bırakın bende pcos vardı zor olur sanmıştım yine de ilk aydan olmasın diye korunmaya çalışırken oldu şaşırmıştık çok.Rabbim hayırlısıyla imanla sağlıkla versin inşallah size de 🥰
yamann Semrat Benimde ilk gebeligimde 7 haftalıkken bebegmin kalbi durmuştu doktor 1 ay korunmami soyledi diğer ay hamile kalmıştım hemen
Semrat yamann neden durmuş canım bisey soyledmi doktor çok geçmiş olsun sanada 😔 bu minnosunu sağlıcakla alırsın kucağına inslh yada almssndr diye tahmin edyrm 😊🤲🤲
yamann Semrat Yok yavrum patolojiye gitti temiz çıktı sonuçlar ama her ihtimale karşı diğer gebeliklerde pıhtılaşma olabilir diye iğne kullanmamı söyledi bı 3.5 yaşında oğlum var şimdi yine 7 aylik hamileyim hergun iğne kullaniyorum🥰
Semrat yamann anladım canım bende sorcam bakalım bugün doktora 😊 sağlıcakla alırsın inslh kucağına 🤲😘
siyahinciii 4 Kasım 2022 de bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum 35 gün sonra adet oldum doktor bir adet sonra çocuk düşünebilirsin dedi 14 Ocak 2023 te hamile olduğumu öğrendim 16 haftalık tek yumurta ikizlerimi bekliyorum
Semrat siyahinciii öncelikle çok geçmiş olsun canım, yaa maşallah bide ikizlere hamilesin haa şimdi ne güzel 😊🤲🤲
2prensesannesiiii Semrat 25 nisan kürtaj oldum 1 regl gördüm gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş kimyasal gebelikten sonra 2 regl gördüm gebe kaldım şuan 32+1 haftalığım🙏🏻
Semrat 2prensesannesiiii çok geçmiş olsun canım sanada düşüklerin nedeni ne imiş peki sağlıcakla kucağına alırsın inslh canım minnosunu 😊🤲🤲
Zynp0813 Semrat Günaydın kız kardeşim kürtajdan sonra ki ayında hamile kaldı bin şükür sağlıklı bir hamilelik gecordı ve sağlıklı bir bebişimiz oldu
Semrat Merveozenkayhan Rabbim işte demekki öylesi hayrli imiş ne güzel canım 😊 banada en iyi zamnda nasip olur sağlıcakla inslh