Semrat Arkadaşlar ben 25 martta bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj yada düşüğü olup ne kadar süre sonra hamile kaldınız yani kalam varmi ?
Sibel_gedik Semrat eğer rahim iyi durumdaysa sıkıntı olmaz cnm. Seninde hazır olduğun an deneme yapablrsn ama ne zmn hamile kalınır o nasip artık. Bende kürtaj oldum şubatta bu ay deneme oldu ama yumurtlama dönemimde çok ağrılarım oldu . Aslında 3 ay dinlenmek toparlanmak en mantıklısı. Ama bir regl geçsin derim. Sonrası hamile kalmak daha kolay diyorlar .
Zezeeeyyldrm Semrat haftan küçükse beklemeden başlayabilirsin ben sadece 1 adet dönemi bekledim rahim demekki toparlanmamış hazır değildi kürtajdan 4 ay sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim.
Karaca61 Semrat ilk 2 ay korunmak zorundasın zaten doktorun söylemedi mi bende kendi tercihimle 6 ay sonra hamile kaldım bence cok erken en az 2.3 ay beklemen lazım ki rahminde biraz toparlansın sende psikolojik olarak kendini biraz topla
Semrat havvaana anladım canım bende aslnda bekleyim diyorum doktorumda öyle.dedi hemde psikoljik olarak işte ama ilk bebeğim zor oldu kızım o yüzden ne yapsam bilemdm ama en iyisi beklemek
Semrat Zezeeeyyldrm 7 haftalikken kürtaj oldum canım bebeğim 6 haftadaydı ama 1 adet geçsin bekleyim korkyrmda aslnda siz ne kadar süre sonra adet olmstnz kurtajdan sonra
prensessu Doktor 1 ay süre vermişti, 1 ay sonra da hemen oldu çok şükür. Hemen olmasını beklemiyorduk ilk başta korktuk ama şuan son günler doğumu bekliyoruz :)
Semrat prensessu maşallah canım sağlıcakla alırsın islh kucağına 😊🤲 ne kadar süre sonra oldun ilk adeti canım
Semrat Karaca61 doktor 2 ay korun dedi canım aslnda ama ilk bebeğim uzun sürede olduğu için o yüzden sormak istedim tabi Rabbim.ne zaman nasip ederse sağlıklı ve hayırlı olsunda tek isteğim 🤲
gulsahyukksel 5.haftadayken kendiliğinden düştü bebeğim kürtaja gerek kalmadı. Doktorum 2 ay beklesen yeter dedi. Şuan 2 ay oldu geçen hafta hamile olduğumu öğrendim😇
Mona- Semrat öncelikle geçmiş olsun. Bende aynı durumu yaşamıştım doktor 3 ay kesinlikle korunun demişti aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan dikkat et demişti rahimin toparlanması gerekiyormuş bu durum bana özelmiydi bilmiyorum ama doktoruna danış istersen
Semrat Mona- çok sağolasın canım bende beklesem iyi olcak hem fiziksel hem psikolojik olarak toparlanmak gerek merak ettim ne kadar sürede kalanlar oldugunu
Nurdan2021 Semrat ben 8 ay sonra kaldım iyi ki beklemişim kendimi psikolojik olarak ve bedenen daha iyi topladığımı düşünüyorum doktorum da 3 ay beklersen daha iyi olur demişti
havvaana Semrat ben ilk düşükte 6ay bekledi doktor ama zaten demese de düşünemezdim yıkım olmuştu benim için o yüzden 6ay bekledik. İkincisinde yine mi 6ay beklicem dedim doktora. O da bu defa 3 ay dedi. Ben de ilkinde o kadar bekledim ikinci yine düştü o yüzden beklemicem dedim ama yine dee vücut toparlasın diye 2ay bekledim 2 adet gördüm. Üçüncüye hamile olduğumda genetik testler vermiştik kan pıhtılaşması varmış keseyi görünce direk kan sulandırıcı ilaçlar başladık ve şu an bebeğim 2 aylık yanımda uyuyor Allaha şükür. Bana sorarsan en az 2 ay bekle vücudun toparlasın ve bu arada varsa bir tedavi araştırma vs onları hallet.
mervegrk Semrat 24 martta kürtaj oldum. Doktorum hiç beklemene gerek yok korun demiyorum dedi, ben üsteledim biraz bazen beklemek gerekiyormuş vs diye erken hafta gebelik kayıplarında rahmin beklemesine gerek yok dedi. 6+4de idi kaybım.
prensessu Semrat Doktor 1 ay sonra demisti 1 adet sonrası oldu ama biz kalp atisini duymadan embriyonun bozuldugunu ögrendik 8 haftada iken kürtaj olmustu, ondan süreyi kısa tutmuş olabilir, kişiye göre değişir sanırım.