Burjucan Yazdıklarınızı okudum Da benim doktorum Da 12. Haftada yüzde yüz kız dedi benim akrabalarım ve çevrem de hep benim doktoruma gitti hep erken söylüyor Cinsiyeti hiç de yanıldığına şahit olmadım bunları okuyunca haftaya 16. Hafta olucaz kontrolümüz var bakalım aynı mı değişmiş mi cinsiyet 😂
Lilbaby Cyln1 evet biraz saçmalamış dediği doğru ama bu dediği 12. Hafta için geçerli değil daha erken. 11. Haftada arkadaşım erkek beklediğini öğrenmişti ve ultrason fotoğrafında çok net belli oluyor erkek olduğu ☺️
Gizemyunusduman Cyln1 benim kuzenim 8.aya kadar erkekti 8.aydaki kontrolde kız dedi doktor hepimiz şok olmuştuk düşünün halimizi 🤦♀️😂
skrsln Gizemyunusduman ama nasıl olabiliyor ki canım bu kadar yanlışlık ya gerçekten çok şaşırır insan 😂
Esba2019 Kızlar kuzenim son ana kadar doğurana kadar erkek bekledi herşeyi erkeğe göre aldı sonuç Prenses doğdu ve hepimiz anne ve baba da dahil şok olduk hep bak pipisine diye de gösteriyormuş şok olduk🤦♀️🤦♀️
Mira6565 eslemin_annesi amin canim benim de ayni sekil 12 haftadayim doktor dedi kiza benziyo ama cok heycanliyim isterim ki erkek olsun bi kızım var rabbim iki meyveden de tatirsin ınsallh
eslemin_annesi Dimple23 kısmet böyle birsey rabbim hayırlı saglıklı evlat etsin doğuma kadar yinede rabnimden umut kesilmez insallah gönlümüzdekini saglıkla nasip eder
eslemin_annesi Dimple23 yani öyle tabi kendini alıştırınca daha iyi oluyor rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin