onehappymoom Kızlar süpürgem bozuldu evde süpürgem var başka ama halıya çok yapışıyor ve süpüremiyorum o nedenle başka almam gerekli düşük bütçeli birşey arıyorum ve özellikle halıya yapışmayacak ben buldum bir tane ama kullanan yada memnun olan varmı ?
Nurr_22_22 onehappymoom arnica tesla premium 2 yıldır kullanıyorum çekim gücünde düşme yaşamadım hiç güzel süpürge
Nurse_ onehappymoom arnica tesla kullanıyorum çok memnunum eğer bütçe ayirabilirseniz ihlas robot hem süpürme hem hali koltuk yıkama mükemmel
Elam35 Fantom pratik dikey Süpürge 👍 5 yıldır evdeyim hep onu kullandim ve devam ediyorum kullanmaya bugün bozulsun yine ondan alırım hemde aşırı uygun çokta iyi çekiyor
minikmelegim_ Halıya yapışmasını engelleyecek şey düşük ayarda çalıştırma özelliği olan ya da tutma kolunda hava geçişini sağlayan bir aparat var. Bunların olduğu bir süpürge bakın. Tabi başlıkta önemli yine de
onehappymoom minikmelegim_ normalde bu evde olan supurgeme farklı başlık denedim ama olmadı yinede yapışıyor en düşük ayarda en yüksek ayarda zaten yerden kaldıramıyorum lanet bişey ama hava boşluğu yok hortumunda o ayrı olarak satılır mı acaba bilemedim
onehappymoom Nurr_22_22 bakayım kuzum onun parke başlığı ile halılar da çok kolay süpürülüyormus doğru mu gorumcemde vardı aynısı
Nurr_22_22 onehappymoom doğru ben ince uzun başlığı var onu kullanıyorum sadece turbo başlığı da çok güzel ama halıları kaldırıyor kollarım ağrıdı öteki başlık her alanda çok güzel