Sengul-9798 Menno kan değerinden anlaşılmaz canım 1 2 hafta sonra doktor kontrolüne git ultrason dan söyler
isil96 Menno 4 haftalık falan oluyo bir hafta sonra kanda gözle görülür yükseliş olur sonraki haftada ultrasonda kese görünür
Menno Merveee_56 adetim bitikten sonra olmadığına eminim eşimle beraber olduğum zamanı biliyorum 13 ün 14 de bağladığı gece beraberlik oldu
Esoo06 Menno son adet tarihinizin ilk günü ne zaman sa o gün den hesaplanır gebelik haftası. Internette Google yazın orda hesap yapılıyor kan sonucuna göre hafta belirlenmez
Menno Esoo06 anladım şuan ona göre 5 +1 gibi ama bugün çok kanamam oldu devlete gittim alttan muayene edip kan aldılar sonuca göre doktor ultrasona bakar dedi yani düşükse ultrason da çıkmayacak kadar değerin bakmaz dedi ondan sordum
Menno Esoo06 yeni geldim hastaneden 2 gün sonra yine kan vermemi istediler değerler ayni yada düşmüşse büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyormuşum kanamam için de şuanlık bi ilaç veremem dedi 2 gün sonra değere göre bakalım dediler
Menno isil96 galiba yükselmeyecek şuan da adet kanaması gibi ara ara oluyor ama leke değil bildiğiniz kan sıvı halde zaten dediler kanama devam ederse yükselmez kimyasal gebelik olma şansı yüksek 😔😔😔