Ceku99 Kizlar sacimi senelerdir bakir renk boyuyorum simdi hamilelik doneminde sac boyamayi ne kadar yapamiyoruz yada saci boyali olanlar nasil yapiyor bilgilendirir misiniiz lutfen (bu hafta kan degerlerimin artisini kontrol ediyoruz cok yeni tutunuyor insallah olur dua edelim isteyen herkese de )
Hilalttk16 Ceku99 merhabalar bende sürekli saçımı boyatan biriyim. Hamile olduğumu öğrendiğimde doktoruma danıştım ve 4. Aydan önce boyatmasan iyi olur demişti bende dinledim 4. Aydan sonra boyatıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
HaA Ceku99 açıcı + boya yapılıyorsa sorun yaratıyor ama normal renklerde organik markalarla boyanabiliyor
beyzzsenturkk Ceku99 hamilelikte risk alıp boyatmadım doğumdan da 2 ay sonra boyattım :) risk almaya değmez bence bekleyin bebeğinizden önemli değill
Aleynad Benim doktorum da kesinlikle yapmamam gerekenler arasında bunu söyledi bence tehlikeye atmayın.
acakir Ben de tup bebekle hamile kaldim hamilelilgim de basta sıkıntılı basladi, doktoruma sordugumda 3. aydan sonra boyayabilirsin dedi ama ben de sanirim boyatmayacagim pek istemiyormus gibi verdo cevabi o yuzden emin olamadim :)
muser24 Benim doktorum boyatma demedi, eczaneden alacağın bitkisel boyalarla olabilir dedi ama boya önerisinde bulunamadı, bir fikrim yok dedi
Mrvctn Şimdi bi sıkıntı olmasa bile doğumdan sonra sorunlar olabiliyormuş çünkü bitkisel boyalarda bile kimyasal varmış birçok makale var diye söyledi doktorum. Çok net bir şekilde asla boyatma kimsenin hamileliğiyle de kendini kıyaslama dedi. Bende doğumdan sonra izin verdiğinde ilk işim boyatmak