Ozlemsvr Deletedmom434 senin adına çok mutlu oldum. Güzel bir doğum olmuş. Allah kolaylık versin doğum uapacalara. Gözünüz aydın. Bebeği bizim için olun. Saglikcala büyüsün inşallah 😊
melisamother Canım beniiim, mutluluğu kucakladığını için cok mutlu oldum. Allah bir ömür analı babalı , sağlıkla büyütmeyi torunlarını görmeyi nasip etsin. Çok güzel oldunuz 💚 Darısı bize inşallah . Çok öpüyorum seni, tabi minik kızınıda kokulu kokulu
Deletedmom434 melisamother ya canım benim seni yerriim artık sende doğum yap bende teyzoş olmak istiyorum🙈 rabbim senide bir avazda kurtarsın
Nisanurr Deletedmom434 Canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun. Allah kokusunu burnunun ucundan eksik etmesin ❤🎈
Runkli Deletedmom434 maşaAllah rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah ❤️ Rabbim bağışlasın minik meleğini ❤️
Hacerr Deletedmom434 gözünüz aydın tatlış anne Allah sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin çok geçmiş olsun 🌸🌸
Minikbal Deletedmom434 canım servet hoca yoktu galiba doğumu kim yaptırttı merak ettim aynı doktorlara gidiyorduk