@adm admincim öncelikle böyle bir platform açtığın için bir sürü arkadaş edinip,bilgi paylaşımı yaptığımamıza imkan verdiğin için teşekkür ederim. Hikayeme geçmek gerekirse 31+4 te minik kızım gelmeye çalışmıştı doktor amcaları henüz sen çok minnaksın diyip ciğer geliştirici ve serumlarla durdurmuştu.. Sonra benim içime doğmuş gibi kızım 10 Kasımda doğma Atatürk’ümüzün aramızdan bedenen ayrıldığı gün doğum gününü kutlamak istemem. 9 yada 11 kasım gel diyorum ama ihtimal vermiyorum. Herneyse 8 kasım gece 12’den sonra 9 kasıma girdiğimizde gece 2 gibi geçmeyen bir bel ağrısı üstüne şiddetli adet sancıları eklendi. Eşim diyor hastaneye gidelim ben diyorum yok yok neyse girdim duşa duşta acısından kedi gibi ağlarken eşim duyunca apar topar dinlemeden acile götürdü. Sabah 4 gibiydi gittiğimizde sancılar 80 lerde düzenliydi ve 2 cm açıklığımız hala duruyordu doktorumuz kilosunun ve haftasının iyi olduğunu söyleyerek bu sefer doğumu engellemedi gözlemlemek için yatış verdi saat 6 gibi nst’ye aldı sancılar 80-90-100 yine düzenli ve kendi sancılarım aman aman hissetmiyordum neyse sonra 8 gibi doğumhaneye aldı açıklığım 3 idi öğleden sonraya dek 2-3 gibi ye açıklığım 4 te kalmıştı sebebide beni tok hissettirsin diye taktıkları şekerli su lu serum sancılarımı azaltmıştı herneyse suni takalım dedi doktorlar saatte 12 damla olacak şekilde gece 10’ a dek takılacaktı neyse açıklığım kendiliğinden 6 cm e ulaşınca doktorumuz suyumuzu patlattı açıklığımız birden hızla ilerlemeye ve 10 dakika sonra ben artık ıkınmak istiyorum diyordum doktorumuzda hadi bakalım ıkın ne kadar kuvvetlisin dedi ben ıkındım doktorumuzda o saniyede muayene ediyordu açıklığın 9 cm olduğunu söyledi ve bir kere daha bağırmadan sadece ıkın dedi ıkındığımda bu sefer hadi çatala geçiyoruz sakın ıkınma dedi tabi bende ne mümkün ıkınma hissi durmuyordu ben çatala çıktığım gibi apar topar doktorumuzun önlük giymesine pek zaman tanıyamadan ıkındım uzun uzun başı gözüktü bir derin nefes al bir ıkın dedi doktorumuz dediğini yaptım yaptığım gibi kızımın ağlama sesini duydum.. İnanın bazı anların tarifi yok zaten doğumdan sonra bebeğin eşinin çıkımını vs hissetmiyorsunuz bu arada ben hiç yırtılmadım doktorumuz sadece epizyo yapıcam yırtılırsan makata dek yırtılma diye dedi toplam 2 dikişim var☺️ 36+4’te doğduk 2400 gram 48 cm’iz ben hem sancı çektiğim günlerden hemde dün geceden uykusuzum ama minnak yiğeniniz mışıl mışıl yanımda uyuyor tizeleri❤️