S12e28h46 8 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok doktor sağlıklı bayram sonrası gel artık 1 ay sonraya randevu verdi ama bende hiç belirti yok normal mi sizce bu durum ? Böyle yaşayan varmı ?
Nurdan11_ S12e28h46 hamilelik belirtileri kişiden kişiye göre değişir. Sağlıklı dediyse ne mutlu bebişe ve sana 🙏🏼 belirtileriniz olmaması gayet normal diye düşünüyorum
ulkuakkoc S12e28h46 benim hiç belirtim yoktu. Ne ağrı ne sızı ne kusma ne mide bulantısı.ok nadir ara ara oluyordu. O da 11. 12. haftadan sonra falan ilk başlarda hiç bişey yoktu
KLORAKHANIM S12e28h46 ben dogurucam neredeyse halaa yok 😊 bir tej mide yanmasi olmustu o da hamilelikten once de yaisyordum zaten sadece siddeti artti 😊 (karnim 12. Haftada falan cikti tek belirti gobegimdi)
Nurdan11_ S12e28h46 yok korkma daha iyi. Yoksa için dışına çıkıyor. 19 haftamızdayız sağ kalçam çok acıyor mide yanmalarım oluyor böyle daha kötü 🥲
S12e28h46 @ulkuakkoc anladın çok teşekkür ederim içimi rahatlatınız ilk gebeliğim olunca biraz tedirgin oluyorum
ulkuakkoc S12e28h46 bende ilk başlarda öyleydim. Herşeyden tedirgin oluyordum ama 32 haftalık olduk bile 🤦♀️ zaman hızlı geçiyor ☺️☺️