Ygmrb 5-6 gün sonra laparoskopi olacağım tek tüp alınacak sıvı varmıs hidrosalpinks, 40-45 gün sonra da transferini yaparız dedi doktor benim gibi olan varmı ? 🙏🏻
Kelebekl Ygmrb bende 15 gün önce oldum tüpümü aldırdım ama transferimi hala olmadım dinlenmek istedim. Üst üste çok ameliyat oldum anestezi aldım yoruldum o yüzden Bi süre ameliyathane görmek istemiyorum 🙄
Ygmrb Kelebekl anlıyorum haklısınız çok zor mu yani ağrısı sancısı bende en son 1 yıl önce iç kanama geçirdim sezeryan olmk zorunda kaldım dış gebelikten 😣 onun ağrısı sancısı çoktu 1 ayda anca iyileşmiştim
Ygmrb Nuktedan1 ne kadar sonra transfer oldunuz ve tuttu mu acaba 🙏🏻 birde başka bi işlem yapıldı mı bana histeroskopiyle bakıp çiziik atacağını söyledi doktorum
Kelebekl Ygmrb çiziği bana da söylemişti fakat rahim de Bi sorun varsa atarız demişti yoksa gerek kalmaz demişti.
Nuktedan1 Ygmrb yaklaşık 1 sene geçtikten sonra ama özel bir sebebi yok. Araya başka şeyler girdi ertelemek durumunda kaldık sadece. Evet tuttu çok şükür. Hayır başka bir işlem yapılmadı.
Kelebekl Ygmrb yok transferin acısı ağrısı yok daha önce oldunuz mu bilmiyorum da sadece idrara sıkışık girdiğimiz için ameliyata o idrar mahvediyor tutması zor doktor alttan üstten dokundukça idrarı tutmak çok zor
Kelebekl Ygmrb laparoskopi de zor evet ameliyattan sonra dikiş yerleri çok ağrıyor 1 hafta yatamadım oturup kalkamadım çok zorlandım ama 1 hafta sonra rahatladım dikişler alınınca daha da rahatladım. Ameliyattan çıkınca ağlamıştım ağrıdan
Ygmrb Kelebekl bana da rahmime bi Bakacağını önlem amaçlı sorun olmaması açısından cunku 3 kez dış gebelik geçirdim ben .Sorun yoksa da çizik atıp şansımı artıracağını söyledi
Ygmrb Kelebekl evet transferi biliyorm negatif oldu ben laparoskopiyi sormuştum tüp aldırdığınızda ağrı sancı oldu mu diye 😇
Ygmrb Kelebekl çok geçmiş olsun 💐 Evlat için herşeyi yapıyor insan dayanıyor bende göze alamazdım ameliyatı bırak 1 iğneyi ama hayat insanın başına herleyi getiriyomuş onu öğrendim
Kelebekl Ygmrb malesef aynen öyle. Herşey bebek için. Ben bu 9 Ay içerisinde 3 kez anestezi aldım 4 kez ameliyathaneye girdim o kdr yoruldum ki hastane ameliyat doktor görmekten ama işte herşey anne olabilmek için Rabbım inş tez zamanda isteyen herkese nasip eder sağlıklı bir şekilde
Ygmrb Kelebekl amin 🙏🏻 evet Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah bana önerebileceğiniz birşey varmı ameliyat öncesi yada sonrası için 🙏🏻🙏🏻
Kelebekl Ygmrb yok canım ya klasik anestezi alıp giriyorsun zaten sonda taktılar ilk kez takıldı bana o biraz sıkıntı oldu bende ağrısı ameliyat sonrası 2 gün idrar da yanma ağrı yaşadım sondadan dolayı. Onun dışında ameliyattan sonra 1 hafta ağrı çekersin sonra rahatlarsın canım. Allah gönlüne göre versin inşallah