Merhaba taze anne adayları anne olmuş bayanlar hepinize merhaba 🥰 çok şükür biz kızım ile kavuştuk 🥰🥰🥰 28 Mart sabahı hastahaneye gittim son muayenem vardı herşey normaldi artık doğum için hazırdım doktorum yatış yapabiliriz dedi
Acilden yatışım yapıldı tüm kontroller kan idrar almalar damar yolu açılması herşey tamamdı odama aldılar hiç heyecan yoktu donuktum yakın zamanda doğum yapmıştım ve konuya vakıftım 🙈
2sene önce kızım doğdu kalp hastası olarak 7 aylıkken vefat etti 😔😔
Tekrar hamile kalmayı çok istiyordum iki oğlum vardı onlar benden daha çok istiyorlardı bir gebelik geçirdim 9 hastalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum 7 ay geçti üzerinden hamile olduğumu öğrendim 🥰🥰🥰
Hamileliğim boyunca kanser hatası kayınbabama baktım birlikte yaşıyoruz doğuma 3 ay kala vefat etti ona baktığım 6 ay boyunca hiç zorluk çekmedim rabbim çok yardımcı oldu sadece bebeğimin hareketlerini hissediyordum yorgunluk halsizlik hiç yoktu
Evet günümüze gelelim ☺️ Çarşamba sabahı saat 10.45 de beni ameliyathaneye aldılar 😷
Tam iki saat bekleme alanında bekledim yoğunluk vardı 🫢
Ameliyat masasına aldılar soğukdu içerisi titreme korku hiç birşey yoktu sadece kızıma kavuşacağım ana odaklıydım
Doktor geldi ve 11.58 de başladı ☺️🥰 epiduralden korktum yalan yok ama hiç hissetmedim bile çok rahattı epidural sonrası mayıştım bacaklarım ağırlaştı bir ısı girdi vücuduma bnmle uğraşıyorlardı herşeyi hissediyordum ama dokunma olarak onun dışında acıya dair hiçbir şey yoktu
Ve saat 12.02 kuzum ağlamaya başladı o soğuk oda birden ısındı onun ağlaması ile eridim o ağlayana kadar onun sesini duyana kadar aklımda hayalimde vefat eden meleğim vardı nasıl ki ağlama sesi geldi o an değişti herşey 😌 12.28 de ameliyatım bitti bekleme alanına aldılar ordan da tekrar odama herşey çok güzeldi hemşireler ilgili hasta bakıcılar anlayışlı odama geldiğimde hiç birşey hissetmiyordum ağrım yoktu rahattım kızımı yanıma getirdiler kucağıma aldığım anda öyle güzeldi ki tarifi imkansız bir güzellik sıcaklık hissiyat duygusallık heyecan titreme çok karışık duygular değişikti ama çok özeldi eşim yanımıza geldi eşim hayranlıkla bakıyordu
İçinden geçen fırtınayı biliyordum ama yüzüne yansıtmıyordu sezeryan sonrası iki gece kaldık ilk yürüyüşümü yapmadan önce sondayı çıkarttı hemşire takarken de çıkartırkende acı hissetmedim karnına bastırma Faslı’nı ben uyuşukken yaptılar sonrasında yapmadılar yani bunda da hiç acı çekmedim ilk yürüyüş için kalktığımda ince sızılar oldu ama dayanılmayacak gibi değildi iki üç tur sonrası başım döndü ve oturdum sonra tekrar tekrar kalkıp yürüdüm evet o yürüme esnasında bir an önce yatmak istiyor insan ama çok iyi biliyordum ki yatmak değil bana en iyi gelecek şey yürüyüş dü o yüzden bol bol yürüdüm doğum yapalı 6 gün oldu ince sızı şeklinde ağrım oluyor sadece onun dışında çok iyiyim
Ben sağlıcakla kuzuma kavuştum şimdi baş ucumda
Duam herkes çok güzel rahat istediği gibi sağlıkla kavuşsun bebeklerine 😌😌💜♥️
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin ☺️♥️
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir hastanesinde doğumum oldu
Size kesinlikle tavsiye edeceğim deepend almanız ve bol bol yürüyüş yapmanız ☺️🥰😌