BernaOmer Burcu48 Biliyorum ama gerçekten dengesizin biri neler yazdı hepimiz bayanız bide hasta ruhlu o yüzden söylemek istemiyorum
Antalya0772 BernaOmer kesinlikle ben de uzun zamandır takip ediyorum sizi bernaomer hanım diyorum bu kız artık tepki verse.. SİZENE dese yani belki merak ediyorum dese Bana göre de karışmaya hakkımız yok iyi yapıyorsun devam et canım :)
BernaOmer Antalya0772 İşte aradığım yorum biraz mantık anlayış yani kimse kimseye karışamaz yok herkes sıkılmış da kimmiş gelsinler iyi bayramlar🍭🍬☺️😍🐣etcem daha neler yapcam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
BernaOmer Antalya0772 Takma değil de manyak mı ne her yere atıyosun soruyosun her postta sormuşum kimi ilgilendirir sanane istediğim yere atarım evet ama söylemek istemiyorum
Burcu48 BernaOmer bende bi kaç yere atmıştım takılma böyle şeylere insan merak ediyor kızı erkek fark etmiyor ama öğrenip alışveriş yapmak geliyor 🌸🥰
Papatyagbsn BernaOmer kız bir cinsiyet sormuşsun ortalık karışmış 😅😅 kaçırdım bak 😅bı daha post açarsan haber ver yardıma geliyim😅
BernaOmer Papatyagbsn Aynen her postta sorduysam sordum kime ne kendisi çok rahatsız oldu bence herkes sıkılmış cart curt
Mk1350 BernaOmer kac haftalik oğrendiniz cinsiyeti acaba 😊 bu arada hayırli olsun insallah sağlikla sihhatle birbirinize kavusursunuz 🌸
Zehross03 BernaOmer sende beni çatlatırsın söylemezsen özelden bari söyle iki üç kere sormustun erkek demiştim hep herhalde 🤣
BernaOmer Zehross03 Gıcık etti birisi yok her yerde sormuşum da sorarım sanane ha bide geniş yorum falan beğeniyo