INCILAY Jelem123 Bennn🤙 okadar korkutucu yazılar okudum ki asla çocuk sahibi olamayacağımı dusundum yumurtaliklarinda yavaş çalışıyor dedi miyom da vardı bu teshisten 3 ay sonra gebe olduğumu öğrendim Yeterki polikistikovere kafana takma yokmus varsay
Orucu12 Jelem123 bende var canım 4 yasında kızım var 15 haftalık hamleyim iyi bir dr takibi ile sıkıntı olmuyor inşallah Allah gönlüne göre versin
minikumutlar Jelem123 evet canım 7 haftalığız çok şükür 1.5 sene sonraa polikistikle mücadelemdee ben kazandım şükürler olsun🤲🏻🤲🏻🌺
BurakCansu Kızlar bende de pcos var. 2. Aşılamaya geçtik bugün kontorle gittim yumurtam yine büyümemiş ilk aşılamadads büyümemişti iptal olmuştu. Yine öyle olacak 11 milim de kaldı. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi doğal kürle hamile kalan var mı ne yapabilirim?
Gln0110 Jelem123 ben kendim pcosum yaklaşık 7-8 yıldır, 27 haftalık gebeyim :) Hiçbir tedavi almadım bu arada
Mnur123 Jelem123 ben🤚🏻 ikinci kez hamileyim. Bir oğlum tedavisiz oldu. İkincisine tedaviyle kaldım. Çatlatma iğne tedavisi ile. Kötü bir şey değil. Zayıf kalmaya çalışın sağlıklı beslenin. Ve ben bioes macun kullanmıştım bakabilirsin internetten. Yumurtalara çok faydalı ve gerçekten çok faydasını gördüm. Adım adım annelik sayfası satıyor kendisi yapıyor ben ondan almıştım. Onun dışında pekte bir tedavisi yok. Doktorumun verdiği ilaçlarıda kullanmıştım o şekilde aylık olarak yumurtam iyi oluyordu ve gününde oluyordum adetimi
yesimkarayigit Jelem123 Beeen 🙏 1 yıldır ilaç tedavisi gördüm. İyileşmedim ilacı bıraktım. Adetim sürekli düzensizdi. Olmadı 7 8 ay denedik. Sonra eşime varikoselvar ameliyat dediler sonra saldım . Eşimin durumunu öğrendikten 6 ay sonra hamile kaldım şuan 7 haftalığız 🙏 Rabbım hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallah… ❤️🙏
piiremsesinannesiii Jelem123 ben varım canım evliliğimin altıncı ayında oldu ve adetim bile olmuyordu benim stres yapma olacağı zaman olur
Qwerty34 Jelem123 bana da doktor polikistik over var çocuk sahibi olmanız zor dedi. Pholicaps diye bir hap verdi 6ay kullan dedi. 6ayın sonunda hamile kaldım. Şuan 16haftalığım.