Fundaakuzum Gebe kaldıktan sonra sağlık sigortası yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi, nelere dikkat etmeliyiz, hangi sigorta şirketi daha avantajlı
znkara Fundaakuzum gebelikten sonra demir iki can sigortası geçerli diye biliyorum arkadaşım 2-3 ay önce fiyat bilgisi almıştı 30 bin küsürdü detaylı bilgim yok postunuz üstte kalsın ☺️
Tubag1 Fundaakuzum gebelikten snra sağlık sigortası yapılmıyor yapılsada doğumu karşılamıyor 1 yıl önces yaptırmış olmanız gerekiyor karşılaması için
Beggg Fundaakuzum gebelikten önce yapılması lazım sonra yaptırırsanız karşılamaz. Ve çoğu sigorta 1 sene bekleme süresi veriyor ben anadolu sigortadan yaptırdım bunda süre yok ama siz yine de detayları konuşursunuz bize 7 bine geldi sadece özel hastaneye gittiğimizde 15 tl ödüyoruz o kadar. Yaptırın mutlaka normalde muayene ücreti bile 500 veyahut daha fazla iken gayet karlı ve mantıklı
Buseyy Fundaakuzum sompo sigorta ya bakabilirsin canım ben hamile kaldıktan sonra yaptırdım ve doğumu karşılıyor.
Tuubath Sağlık sigortası olarak benim allianz şubatta yaptırdım kasımda hamile kaldığımı öğrendim Aralık gibi de artık faydalanmaya başladım
Busra-1601 Fundaakuzum demir hayat sigorta yapıyor hamileyken sadece o da 25 binden 50 bine kadar gidiyor her paketin anlaşmalı olduğu hastaneler farklı 8 ayakta muayene hakkı var tahlilleri karşılıyor doğumun her türlüsünü karşılıyor ama komplikasyon karşılamaz.komplikasyon karşılasın derseniz onun da paketleri ayrı. sigortacı olduğum icin konuya hakimim ama ben bile yaptırmadı su an gittiğim hastane her türlü daha uyguna geliyor diye 😀