Aleyunll Bugün iki göğüs ucumdan da süt gelmesi beyaz beyaz sıvı aktı bildiğin kıyafetim ıslanınca fark ettim daha 5 aylık hamileyim bu durum normal mi ki acaba ?
Rzlgln534 Aleyunll Ben de beş aylık hamileyim duş alırken fark ettim benden de geliyor ama göğüs ucumu sıkınca geliyor kendi kendine alıp ıslatacak kadar gelmedi. Gebelikte olabiliyormuş ama sıkmamak lazım doğumu tetikliyor diye duydum.
Allahkahretmesin1 Aleyunll 20. Haftadan beri geliyor benim özellikle gece yatağa girince parmak ucu kadar ıslanıyor kıyafetim falan tatlı yediğim zaman çok arttırıyor geçenlerde tatlı yemiştim 2 gün boyunca üstüm başım mahvolmuştu ama bir sıkıntımız yok normalmiş
Aleynamesutdeveci Aleyunll merak etme canım ben 5 aylık hamileyim benimde aynı şekilde süt dolumu yapıyor kendini hazırlıyor benimde 3.gebeliğim 💕🙏🏻
68selda06 Aleyunll doktorunuzla görüşün sıvı gelmesi devam ediyormu hala yada üzerine baskı falan mı uygulamış olabilirmisiniz 3 dogumum olacak hiç yaşamadım ben sıkmadigim sürece gelmiyor
Aleyunll 68selda06 kıyafetime geçince fark ettim bende sonra şüphelenip göğüs ucumu sıktım ordan sıvı geliyordu umarım kötü birşeyin habercisi değildir.
Aleyunll Rzlgln534 Aslında sıkmamıştım uzanıyordum ve bir baktım kıyafetim ıslaktı bende emin olmak için göğsümü sıktım. Korkmalımıyım acaba
Aleyunll Allahkahretmesin1 bende tatlı yedim bugün ondan mı oldu acaba inşallah öyledir bir garip hissettim.
Allahkahretmesin1 Aleyunll bana da çok garip gelmişti ilk yatakta ıslaklık fark ettim sonra sıktım biraz baktım su gibi mi desem bulanık bir sıvı geldi ama sıkmamaya dikkat edin rahimde kasılma vs yapıyormuş bırak kendi haline 😂 kıyafetlerime çıkıyor bazen eşim görünce sütlü Nuriye diye sesleniyor artık 😂😂😂
Aleyunll Allahkahretmesin1 hahahha içimi rahatlattınız vallahi benimkide az önce esprisini patlattı. 😅🤭 Aman olsun aksın be kötü birşey olmasın da 😌
Aleyunll Aleynamesutdeveci göğüste şişkinlikte oldu dimi benim ilk gebelik olduğu için herşeyi sorguluyorum. 🫣
mikmik_ Merhabalar, ben de minicik bir ıslaklıkla fark ettim ama süt mü enfeksiyon gibi mi hiç anlayamadım. Böyle kırık beyaz, hafif yağlı gibi mi oluyor acaba? 6 aylık hamileyim ben de
Kitapkurduuu Aleyunll merak etme benimde o zamanlarda gelmeye başlamıştı göğüs pediyle geziyordum o kadar yani 🤣 doktorum sütlü olacaksın demişti sadece sıkma ve oynama dedi sormasında kendi kendine gelip gidiyordu şimdi 9 aylık oldum gelsin diye uğraşıyorum masajla