Aysel_krdg minikmucizeemaak bacım sen hala test yapıyor musun her gün insan stres oluyor öyle benimde 20 tane testim vardı eşim aldı sakladı yapamıyorum yaaa 😂 saklamasa bende hergün yapardım
minikmucizeemaak Aysel_krdg Eşimin haberi yol bunu saklyayım dedim yaptım vallahi 😂😂 diğeri silik çizgiydi ya
Aysel_krdg minikmucizeemaak hajaja mantıklı bende var bir tane ilk öğrendiğim çok silik ama onu saklamak istiyorum birde 2 gün sonra yaptığım net belli onuda saklarım hatıra kalsın bebeğimden seninde ilk çocuğun olacak değil mi nasipse
Eceaysezdmrr minikmucizeemaak kız sen daha söylemedınmı eşine helal olsun ben 2. Ye hamıleyım ıkısındede dayanmayıp hemen söyledım 😂süprizler yapamadım hiç
minikmucizeemaak Aysel_krdg Evet ilk yaptığım silik ama saklıyorum bunu da fotoğraf falan cekerım diye yaptım dkdkdk Evet aşkım Allah nasip ederse sağlıkla ilk 8 yıllık beraberliğin sonunda ❤️
Aysel_krdg minikmucizeemaak yaaa maşallah benimde ilk sağlıkla devam eder inşallah ikimizinde kucağımıza almakta nasip olur aminn 🌸
minikmucizeemaak Aysel_krdg Amiinnn Aşkım dua edelim birbirimize sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olsun🤲🏻❤️
Aysel_krdg minikmucizeemaak amin amin inşallah bu sefer herşey çok güzel gidecek olumlu düşünelim her zaman dualarımdasın bebeğim 🌸
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee evet ovülasyon testi pembeleşmesi adete yakın 2. Yumurtlama yada gebelik ben betaya baktırdıgım ıcın söyledim
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee Degısıyor bence sıvı alımını bırakırsan daha net çıkıyor benımde son adete göre 4 hafta
PrensinibekleyenAnnee Aysel_krdg evde vardı ovulasyon testi canım yaptım şimdi t çizgisi c çizgisinden bile koyu cıktı ben zaten var olduğunu biliyorum da yükseldimi beta emin değilim sonucun cıkmadı 2 gün ama olmasa t çizgisinde çıkmazdı dimi canım ovulasyonda
PrensinibekleyenAnnee minikmucizeemaak şimdi baktım ovulasyonda canım T çizgisi kıpkırmızı çıktı c çizigisinde. Bile koyu 😁
EmineTlc PrensinibekleyenAnnee benimki böyle çıktığında beta değerim 600 küsürdü 😍🤭 İnşAllah sizin beta değeriniz de yükselmiştir ki yükselmişe benziyor bence 💜💐💐 Yükselmiş demişsiniz sonraki yorumlarda 🤭 Sağlıkla gelsin bebişiniz 🤍🤍
Dcl027 EmineTlc mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın . Sabah bakcam eğer elimde varsa yaptığım saatte yapcam atarım size 😊
Dcl027 Mekklc hayır ama dün başladım canım dediklerini bide ekstra progestan iğne verdi kalçadan . Feci durumdayım inanılmaz ağrıyo . Yaparken değil ama bir saat sonrasında yürüyüşünü bile değiştiriyor insanın
Mekklc Dcl027 ayy Allah yardımcın olsun canım benim senin kaç geninde çıktı peki pıhtılaşma .. acaba ben de de böyle mi olcak