Melekbebek Kızlar belki takip eden vardır 2 gün önce kontrole gitmiştim ve 21 kasıma net tarih vermişti doktorumuz utanarak söylüyorum dün gece korunmasız ilişkiden sonra hafif hafif belim ağrıdı umursamadim ben onu sabah kalktım eşim de farkettim ki hayırdır niye durgunsun dedi ne bilim dedim ama içimde hep bugün doğum olucak diye bi his vardı ve şuan akıntıya birlikte nokta nokta kan geldi kesildi belim de agriyo hastaneyi aradım nst ne bi bakalım belki bugün alabiliriz dedi ben şok dua edin doguruyum artık ya 37+1 olduk ama çok zorlaniyorum
Baharonder Melekbebek hadi bakalim insallah bende soyle durayim guzel haberlerini bekliyoruz al yavrunu gel 😍😘
bhytkn Melekbebek gözün aydın cnm.ne mutlu sana darısı başımıza inşallah.Allah bağışlasın yavrunu hep mutlu olun inşallah
Caglasmsk Melekbebek acikligin felan var mi ? Sancini evde ceksen aslinda acikligin azsa. Dus alma merdiven cikma squat gibi egzersizleri yapsan hizlanir bence dogumun. Sancin cok cikmis cunku😁 hayirli ve kolay dogumun olur insallah canim
ada1180 Melekbebek canım hayırlı olsun bizimde 37 de falan doğabilir kaç kilo doğdu bebiş iyimi💕 Sen nasılsın normal mi sezaryen mi oldu