Gokce35Z Berfinaka vermiyolar kız yüz yüze söylüyoruz diyolar benimde gitme ihtimalim şuan için oraya yok Bornova tarafinda oturuyorum
Gokce35Z Canimucizem umarım doğumda da kalırsın memnun aklımıza geldi ama doktorum önceden karataş Hastanesi’nin doktoruymus ve sadece orayla anlaşması varmış ama fiyatı iyiymis
Canimucizem Gokce35Z karataş hastanesi de çok güzel diye duydum bı yakınım orda doğum yapmıştı odaları da güzeldi 😂 umarım çok memnun kalırsın
Gokce35Z Canimucizem şaka yapmiyosun demi gülerek 😁 umarım güzeldir ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
zlemtuncy Simgesahin25 hayır fark etmediğini söylediler, fotoğraf çekimi ve lohusa şerbeti, masa dahil.
Gokce35Z Sdk_1982 bende istiyordum ekolü çünkü irfan bey oraya geçmiş can hastanesinden ama nasip olmadi evim uzak olduğu için sanki karataş hastanesine çok yakın ya ona da değil ama nasip olmadı işte
Canimucizem Gokce35Z yok kız bunun şakasi mi olur aşk olsun ciddiyim manzarası bile var😂 gerçekten güzeldi büyüktü odalar hastane de güzel diye duydum umarım çok memnun kalırsın 🤍
Merve_vrl Ben de Ekol Hastanesi’nde doğum yapacağım nasip olursa,Gürsoy Bey takipliyim ama henüz konuşmadık ücret konusunu. Muhtemelen yine en az 15 16 der gibime geliyor. Bakalım
Ysmnrn Merve_vrl gursoy pala ise ekol sada 15500 su an. Ama masallah her hafta zam geliyor. Biz iki hafta once sabitlestirdik ucreti.
Gokce35Z Canimucizem Şey diye duydum araba park sorunu kesin varmış bir onu biliyorum nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok doğumda ne işime yarar sancıyla tabi sağlıkla zamanında gelsin bunun hiç bir önemi yok denizi görür herhalde gözüm 😁
Canimucizem Gokce35Z inşallah güzel geçer çok 🤍 park sorunu oralarda çok fazla var Hatay semtinde doğdum büyüdüm oralarda öyle çok dar sokaklar olsun bı çaresi bulunur 😂
Mezig-20 Gokce35Z Hastane berbat bir hastane güvenlik hijyen sıfır otoparkta yok evet ücretler hastaneye göre inanılmaz saçma asla hak etmiyorlar daha iyi bir çok hastane var üstelik karataştan da uygun kesinlikle önermem
Gokce35Z Canimucizem inşallah seninde güzel geçer zamanında sağlıkla gelsinler 🙏 hiçte bilmem biliyormusun o tarafları sadece 2 kez saç boyatmaya gitmiştim karataş durağında inip asansör vardı oraya gitmiştim daha da bilmem yani 😁
Canimucizem Gokce35Z havalar düzelsin bir gün asansöre gidin hem o taraflara bakmış olursunuz hemde orayı gezmiş olursunuz çok güzeldir
Gokce35Z Mezig-20 korkum da buydu biliyormusun ama bizim doktorun anlaşması sadece malesef orasıymis artık doktorun söylediğine göre artık tek hastane ile anlaşma yapılıyormuş bende çok can hastanesini istemiştim sonra irfan bey ekole geçince ekolde olur demiştim ama malesef büyük ihtimal Karataş olucak neyse sağlıkla gelsin sağlıkla birlikte evimize dönelim de başka hiç birşey istemiyorum