Dilann97 Aysenurkayaa23- benimde 12 hafta ve belirginleşti. Aç olmama rağmen bile bir göbek var ortada. Daha önceki haftalarda yemekten sonra şişlik oluyordu veya bir şişiyor bir iniyordu 🙏💜
Babyykmz Aysenurkayaa23- benn ve suan 15+4 oldum annem diyorki ben 6 aylik hamileyken karnim senin gbiydi 🤣 ama o 47 kilo ile hamile kalmis ben 75😃
Muru Aysenurkayaa23- benim daha yeni ve belirgin değil sadece midem şişip iniyor sürekli onun şişliği var 🙈😂
Aysenurkayaa23- Dilann97 doktora gittiniz mi bu hafta bazı bebekler bu hafta belli oluyormuş cinsiyeti😍
Aysenurkayaa23- Sahradmla ya ismin Sahra mı bende kızım olursa hep Sahra koyacam derdim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻❤️
cokkasmabeabi Sahradmla bizimki ilk günden çıktı 😂😂😂 inşaAllah sonlarda top gibi yuvarlanmayiz ahahah
ilaydailem Haftama kadar ortada bişey yoktu kimse hamile olduğuma inanmıyordu sonra bi anda çıktı şimdi sırtım ağrıyor valla 😀
Tugraseda İlk hamileliğimde üzülürdüm karnım niye yok diye, insan bide heves ediyo hemen belli olsun istiyo. Bunda 14+2yim daha belirgin. İlkiyle aynı kiloda hamile kaldım. 53le hamile kaldm suan 54 nasıl oldu anlamadm😂
Babyykmz Aysenurkayaa23- hala 75 im ama pantolonlar olmuyor nasil is anlamadim. Bizim evdeki tartimi yanlis gosterior acaba birde yarin doktor tartsin bakalim
Sahradmla cokkasmabeabi bnm de aynı şekil ilk günden walla ya ztn kilo almıştım hamile olunca göbek aldı başını gitti 😂
ozben0312 Minikkoalam11 benim de aynı 🫣 üçüncü hamileliğim ve hepsinde aynıydı, erkenden karnım cikar ve son aylarında kocamn olur.. şuan da her gören beş,altı aylık falan sanıyor sok oluyor
Minikkoalam11 Aysenurkayaa23- maalesef öğrenemedim daha doktor ilk kemik yapısı erkek gübi dedi sonra bacak arası boş kız gibi dedi sonra çıkıntısı var kesin bir şey diyemem dedi 3 hafta sonra kontrole gideceğim o zaman tekrar bakarız bakalım dedi burda da çok kişiye sordum hemen hemen herkes kız dedi bi arkadaş yüzde 99 kız dedi hatta sadece 2 kişi erkek dedi bakalım bnde merakla bekliyorum nedense bnde erkek gibi hissediyorum ama