• Doğum parası

Ewt bende ögle biliyorim bir kereligine mahsus mu aliyiruz yoksa bunun bir süresi var mi bende bunu merak ediyorum

NazLByrmgLuu asgarı ucret uzerınden maasın yatıyorsa ıki parçada okadar alıyorsun ılk raporunu verdıkten sonra yanı dogumdan 2 ay sonce rapor alıyosun raporun doğumda bıtıyor ertesı ay ılk rapor parası yatar sonra dogumdan sonrası ıcın dogumdan ıtıbren ıkı ay rapor alırsın o ıkı ayda bıtınce bı ertesı ay ıkıncı parayı alırsı.

NazLByrmgLuu çalıştıgınısyerının muhasebesıne vermen yeterlı onlar sıgortaya bıldırıyorlar

NazLByrmgLuu 3bin küsr en fazla okadar degil.ben aldim gecen sene cunkü💕 simdi yine hamileyim⚘kendinize ziraattan hesap aciyorsunuz para hesabiniza yatiyor.Birde 170 sgk ararsaniz bu konu ve odemeler hakkinda detayli bilgi alirsiniz💕

Nurarslan yazın 5 günlük bi rapor aldım parasını almaya gittiğimde bana ziraatten ptt ye verildi o odemeler dendi acaba dogum rapor parası hala ziraatten mi alınıyor

Ya birşey sorucam doğum parası 2018 yılında tutar olaarak bi artış olucakmı değiştimi bilen vrmı

semabrcn ben hala ziraatten diye biliyorum bi yakinda orda calisiyor.fakat arkadasada soyledigim gibi 170'i arayin herseyi detayli bir sekilde anlatiyolar.ptt verilen sadece devlettin verdigi ve calisma sartinin olmadigi her annenin alabildigi süt parasi..

Berlin-4570 evet değişti asgari ücret arttığı için 5 bin civarı oldu ama tam net mebla yı bilmiyorum