Hamidek Kan uyuşmazlığı iğnesi olan varmı ? Varsa ücretli mi değil mi ücretliyse fiyatı ne kadar ve neden sigorta karşılamıyor? Yardımcı olursanız sevinirim
Kiraz53 Hamidek devlette takipliysen seni yatış gosteriyolar yarım saat içinde iğne olup çıkıyorsun ama özeli bilmiyorum
Nnzife Hamidek devletten randevu alıp doktora söyleyin o sizi yönlendiriyor ssk karşılıyor hastaneye yatış yapılıyor 15 dk süren bir işlem sonra çıkış yapılıyor ücret ödemiyorsunuz ben özel takipliyim ama uyuşmalık iğnesini devlette yaptırdım
Funda_4646 Hamidek 3 gun once aldim vuruldum ozelde doktorum rapor cikardi 130 tl ye aldim acilinde de vuruldum
Nnzife Deletedmom_116 kesinlikle takipli olduğum hastane 2 bin lira istedi iğne için bende devlette yaptırdım
123esr_ Nnzife bende özele gidiyorum fakat sıkışığız pahalı geldi özelde devlete gidip vurulsam özeldeki doktorum bana sorun sıkıntı eder mi
TubaEraslan 123esr_ canım neden etsin sana klmış bişi o . Bizdende kan istiyor doktor hastanede kan vermek 4 bin tl tutuyor biz sağlık ocağında bedava yaptırıyoz .
Hamidek Özel hastanede takipli olup yaptıran var mı ? (İlk gebeliğim) arkadaşımın 2. Gebeliği özel hastanede takipli ücretsiz almış iğneyi
Hamidek Nnzife he anladım ben sadece eczaneden alınıcak iğne fiyatını sormuştum iğneyi ücretsiz yaptırıcam ben zaten