Humeyraeslem1 -ezgi- bende 37+3 günlüğüm dün aynı bahsettiğin sancılar banada geldi kasiklarda batma şeklinde bebeğim çok hareketlendi aha doğuruyorum dedim 🤣ama geçti gjn içinde olmadı şuan yine bir hareketlilik var yalancı sancılar galiba
-ezgi- Humeyraeslem1 Benimki de normalde içimde göbek atar, bugün biraz sakin. Umarım yalancıdır da tedirgin etti beni bilmeyince. Acil çıkmak gerekirse diye hazırladım kıyafetimi yatağın üzerine, tel şarjımı doldurdum bekliyorum sabahtan beri geçmedi ağrı gidip geliyor 😄😄 hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin ya
-ezgi- Bernnnaaaa yaa gerçekten mi 🫣. Ne yaptınız peki aldılar mı doğuma falan ciğer geliştirici mi yapıyorlardı? Okudum hep forumda ama kalmamış aklımda, iyisinizdir umarım. Çarşamba randevumuz var diye sıklaşmayınca gitmeyeyim dedim açıkçası
-ezgi- nur34_ benim sadece kazıklarım ve belime ağrı giriyor bugün. Normalde aşağımada bastırıyordu oynadıkça dün geceden beri bugün daha yoğun olacak şekilde bel ve kasık gidiyor 🥲
-ezgi- Sedagnlgl yaa 🫣 geliyorm desin hatta gelsin bir an önce sabırsızlanıyorum . ister normal ister sezaryen ikimizde sağlıklı olalım ve kolay olsun yeter 😇 Evet stresli değilim aslında ama bana da ruh değişimi geldi gerçekten. Dün Bi sinirlendim gece üzüldüm hiç rahat değilim diye bağıra bağıra ağladım, korktu eşimde az kaldı sakin ol diyor😄 Nişan su falan yok daha ortada bilemiyorum
Sebahatbedel 30+5 im daha ama suyum çok fazla erken doğum riskim çok yüksek ve çok şiddetli bu gündür bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum kizlar sizce ne yapmam lazım
-ezgi- Sebahatbedel benim hiç bilgim yok erken Doğumla ilgili açıkçası yanlış yönlendirmiyim 😕 sizinle arkadaşların cevaplarını bekleyeyim
Tansu15 Sebahatbedel haftan çok erken bence acile gitmelisin açılman falan olursa daha zor olur müdahale. 34 haftada bende de aynısı oldu ve 2 gün yattım ciğer geliştirici vs vuruldu.
Bernnnaaaa -ezgi- 1 doz ciğer geliştirici sürekli serum progestan adalat sabaha karşı sancı kesildi çok şükür 39.haftada dopum yaptım ama doğumdan 2 gün öncesi bıraktım adalat ve progestanı çok çok geçmiş olsun bebeiş iyi 4 aylık oldu bile
-ezgi- nur34_ çok muallakta kaldım artık gece de uyuyamazsam ağrıdan uyanırsam falan gideriz diye düşünüyorum şu an. Ama haber veririm yine değişik Bi durum olursa bilgi paylaşımı olur tabii hepimize 🥲
nur34_ -ezgi- bn doktoruma agrilarm ara ara oldugunu soyledim utrasyon nst muanelerindn sonra normal gordu son haftalar agri sizi olabiliyorms belki seninde oyledir
cevriye35_ nur34_ Aynen canım bende öyleydim bi hafta öyle çektim sonraki hafta şiddetlendi duramadım ağlıyordum hastaneye gittiğimde
-ezgi- nur34_ ben de öyle düşündüm vajinama ağrı sızı+su+nişan vs görmeyince, bakalım artarsa artık kalkar giderim ne zaman olursa olsun
Shura -ezgi- ter basmasiyla agri ayni anda oldugunda sanciniz o an baya yukseliyor demek. Bende kalp carpintisida eslik ediyordu. Ama dinlenince geciyor. Su ve kan yoksa sikinti yoktur. Bide bebek hareketlerini kontrol edin. Yalanci sancilarda olabilir. Duzensiz sancilar mesela, sanciniz geldi 10 dk sonra yine geldi 3 dk sonra yine yarim saat sonra yine 3 saat sonra yine derken boyle duzensizse rahminiz doguma kendini hazirliyordur. Belki normalde dogurabilirsiniz. Yada acilmanizda olmus olabilir suan. Hersey mumkun.. benim ne suyum geldi ne nisanim mesela acilmam olmustu. Degisebiliyor buna en dogru cevabi doktorunuz verir
-ezgi- Shura doğrudur aralıklı oluyor, dediğiniz gibi iyice düzensiz. Çarpıntı olmadı hiç birinde. Tüm gün yattım desem yeridir ara ara ağrı hep geldi gitti, bebek normalde çok çılgın ama bugün o da sakin 😕 artarsa artık normal sezaryen kısmet gideceğim
cevriye35_ nur34_ Evet tabiki 36 haftam hep oyle sancili gecti 37+1 normal dogum yaptim uykumdan uyandirdi belimden giren sanci
selinkeskin beyzzsenturkk ilk gebelikte mi oldu ve som haftalarınızda herhangi birşey yaptınız mı doğumu kolaylaştırmak için ☺️
beyzzsenturkk selinkeskin ilk gebeliğim🌸 bol bol yürüyüş korunmasız ilişki ve kaynar suyun altında sırta bele kalçaya masajj
nur34_ -ezgi- bnde vajina agrisi var iste iki hafta olucak gecmedi biseyde cikmadi neblm dogum yaklasiyo normal sayılıyor
Shura -ezgi- bebek hareket azligi dogum habercisi ama yinede hareket ediyorsa sikinti olmaz allahin izniyle.. artik kendi karar vericek bebeginiz nasil dogucagina🙈 insallah kendisi icin hayirlisini secer de o zamanda dogar
Emisse -ezgi- inanki bende böyleyim bugün vücudumda garip bişeyler oluyor farkındayım adını da koyamıyorum sabahtan beri midem bulanıyorum sık tuvalete çıkıyorum regl ağrısı gibi ağrılarım var ama dayanamayacağım şekilde değil normal yataktan hiç çıkmadım 37 olduk tam doktora gitsem ni gitmesem mi kararsız kaldım kasılmalarım çok fazla gece uykudan uyandırdı kaç kere aman ne bileyim zormuş ya ayırt edememek