crazymommy Kızlar vakıfbank atmsi paramı alıkoydu. Bu gibi bi durum yaşayıp parasını alamayan var mı ? Çok saçma durduk yere paramı aldı oruç oruç sinirimi bozdu 😂 Ne zaman yatar bu kesin yatar mı bilen beni aydınalatabilirmi kıslar ❤️❤️🙈
tunasmom crazymommy ay benimde 3 ay önce mi ne vakıfbank parama el koymuştu şok olmuştum ve ilk defa başıma böyle bir şey gelmişti 4 bin tl bir de alışveriş falan yapacaktım kalmıştım yolun ortasında hüngür hüngür ağlamıştım zjsjaj hamileliğin o garip duygusallığı falan sonra arayıp müşteri hizmetleriyle konuşmuştum acil lazım demiştim ertesi gün kartıma geri yatmıştı
piiremsesinannesiii crazymommy bana da hscb Bankası el koydu ortak ATM Sini kullanayım dedim ama yok ne paramı verdi ne de dilekçeme dönüş yapıldı neyse 50 liraydı
Aysegul0-0 Hemen müşteri hizmetlerini arayıp yutan atmnin numarasıyla beraber ne kadar yuttuysa bilgi vermeniz lazm ona göre atm sayımlarından sonra sizin hesabınıza geri yatırıyorlar 🥹
Minikkoalam11 Aysegul0-0 atmlerden gün içinde 5binden fazla çekim yapılmıyor siz 7 bin çekmeye çalıştığınız için belki öyle olmuştur
crazymommy tunasmom Sana da incelencek talebiniz dediler mi canım bana incelencek dedim İnşallah yatar ya
tunasmom crazymommy evet incelenip en kısa sürede dönüş yapılacak demişti aciliyetinizide belirtiyorum dedi müşteri hizmetlerindeki çalışan ertesi günde yatmıştı hemen yatırıyorlar zaten arayın aciliyeti var falan deyin hızlıca yatırıyorlar
crazymommy tunasmom Tamam canım teşekkür ederim sizinkiler çok buyuk paralar benim öyle değil Allahtan yoksa delirirdim 😂😂😂