Doganaseldemirci Hazniyee valla biz yinede yapıyoruz ama iğnenin havasını alınca şişlik yapmıyor önce iğnenin havasını alın morluk da fazla yapmıyor
Tombee Hazniyee ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kullanıyorum. Bende genetik sorun var. Şuan 38. Haftadayım karnım artık taşlaştı ama bebek için değiyor. Morarmayı en aza indirmek için iğnenin havasını almayı unutma :)
Hazniyee Tombee evet bıde havası var onu zaten ılk baslarda fark etmemıstım sonradan hava oldugunu anlayınca hava kısmında gerı cekıyordum acaba ondan mı oluyordu sıskınlık offf offf
Hubeyb9 Ozge56 Bende 5e girdim hala göbekten yapıyorum bacak denedim tansiyonum düştü. İyice şişene kadar göbekten yapacam.
Tombee Hazniyee ondan oluyor canım bazen damara denk gelince de morarma sertlik oluyor. İğneyi yaptıktan sonra dağıtmaya çalış.
Ysmnrn Hazniyee ilaci sikarken muhakkak birak tutmayi. Oturarak yap . Birde oncesinde havasini aldir. Ben en basta ayakta yapiyordum hep morardi. Simdi 36dayim morarma kalmadi.
rabiatkncee Hazniyee evet canım morarması normal zaten dönüşümlü olarak yap bugün koldan yaptıysan yarın göbekten ben öyle yapıyorum yine de morarıyor ama en azından morarmış yere yapmıyorsun ☺️
Hubeyb9 Ozge56 dediğinizi yapacam bakalım ağrımaz inşallah. Zaten iğneden çok korkuyorum mecbur evlat için katlanıyoruz