Bguzeel Ada_ada çok çok teşekkür ederiz güzel teyzemiz 🥰 mus çorabımız var bizim de dantellileri ileri ki bayramlarda kullanırız inşallah 🤣 rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin. Bizlere de imkan ki her çocuğun bayramlığı olabilsin 🫶🏻
Melekg tazecikannee bayramlık alsam mı kararsızım belki bayramda doğum Bile olabilir ama giyecek bileyim de yok pfff 😬😬
Medalogg Belissare yok hatta büyük bile 😊 kalıbı dar değil kızım 13 aylik 1 yaş aldım büyük bile geldi hepsi burada yorumlarda bile yazıyor büyük olduğu 😊
Medalogg Safiye_Hayrunnisam6 kusura bakmayın hakkınızı helal edin 🙏 Rabbım inşallah bir an önce toparlanmayı nasip eylesin kat kat güzel günler göstersin. Insallah bundan sonraki bayramlariniz sıcak yuvanızda huzur,mutluluk dolu geçsin.. 🧡
Safiye_Hayrunnisam6 Medalogg helal olsun canım İnşAllah💌Rabb’im dualara icabet eder İnşAllah duadan başka çaremiz yok
Emine_eymen Beyza00_ çok tatlı ama kalitesi nasılki acaba çok begendim kargo gelince yazarmısın bende kızıma bayramlık arayışındayım
Beyza00_ Emine_eymen daha gelmedi canım renkleride var Trendyolda herkes güzel yorum yapmış bende Instagramda birinden gördüm aldım kızına giydirmişti. Gelsin yazarım sana 😘