Seval2468 tazecikannee oğlusum bunları beğendi. Eşimde bende siyah pantolon beyaz gömlek ve beyaz spor ayakkabı giyecegiz . Bu bayram spor takılacağız bayramda 22 haftalık olacağım zaten rahat olmak istiyorum
echeveria tazecikannee bağışıklık sistemim çok hassaslaştı. Şeker riski de var. Bu bayram sadece annelere gidelim dedik. Çok bi gezme olmayacağı için zaten hamile kıyafetlerimi yeni almıştık. Bayramlık kıyafete gerek yok dedim.
Beyza00_ tazecikannee kızıma bunları alıyorum Kendime de trençkot ve babet aldım fotoyu bulursam yüklicem ☺️❤️
echeveria Smlaa lcw uygulamasından kıyafetleri alıyorum. Bir türlü lohusa pijaması beğenememiştim lcw uygulamasında onu da buldum.
Yazgul02 Smlaa ben hamilelik değilde bol pileli kıyafetler alıyorum doğumdan sonrada giyilir diye bugün bitane aldım aşk yaşıyorum foto atmak istiyorum ama nerdendi unuttum coktandir yokum buralarda
Zeynep_1997 echeveria bende de şeker yüksek çıkmıştı 1 hafta diyetle şu an normale döndü tarçınlı süt öneririm benim o düzenledi çok şükür
Seval2468 defneemom çok seviyor giyinmeyi. Giyinip ayna karsinsina geçip nasıl oldum anne bence süperim diyor
Emine_eymen Beyza00_ çok tatlı ama kalitesi nasılki acaba çok begendim kargo gelince yazarmısın bende kızıma bayramlık arayışındayım
echeveria Zeynep_1997 tarçını genelde doğum zamanı geldiğinde doğumu başlatmak için deniyorlar. Bunu görünce tarçınlı salebi bile bıraktım
Sla8995 tazecikannee bebiş daha doğmadı hayırlısı ile bayram sonrası gelecek büyük ihtimalle 🥲🥹 bende bayramı hamile olacak geçireceğim için siyah midi boy triko elbise aldım trendyoldan. Takılar ve hafif makyaj ile zenginleştireceğim 😊