Kivircikkuala uzlet kuzum testi alıyorsun sen danışmanlık yapıyor öyle uçuk fiyatlar da istemiyor ben en son 50 tl vermiştim
uzlet Kivircikkuala anladım canım ben pek gerek duymuyorum anlıyorum artık testlerden hep laboquick kullandım başka markaya da geçmek istemiyorum alıştım artık buna ama merak ettiğim için sorayım dedim bi sağol yine de 😍
Naz- MelodyFairy son regli olduğun günden bugüne kaç gün oldu onu say canım böyle testlere çok inanma. 13 ve 14. Gün ilişkiye gir her kadının yumurta çatlama dönemi bugünlere denk gelir. Ben bu şekilde hamile kaldım.
MelodyFairy Naz- benim 28 günde olmuyor regl değişiyor o yüzden net yumurtlama günüm yok bazsn geç yumurtlama oluyor. Hatta regl falan gecikme olunca doktor demişti geç yumurtlama olduğu zaman regl gecikir diye bu yüzden ovulasyon testi kullanmaya başladım
uzlet Naz- herkesin 14. Güne denk gelmez hep böyle biliniyor ama yanlış bilgi herkes her ay aynı zamanda bile yumurtlama görmüyor canım, Bazen çok öncesi yada sonrası da olabiliyor yumurtlama günleri birçok defa tecrübe de ettim hatta
Gul12345 MelodyFairy bence testte 2 çıkmasının sebebi dün yumurtan 20mm bugun 22 olduysa büyümesini görüyor olabilirsin muhtemelen çatlamak üzeredir artık bugünü degerlendir
incikupelikiz MelodyFairy ben bir ay 3 gün diğer ay 4 gün pozitif gördüm bu ay doktor randevum vardı ona sorduğumda normal olduğunu sorun olmadığını söyledi canım
MelodyFairy Gul12345 çatladı zaten silik çıktı 20. Gün 18 inde gördüm piki 3 gün değerlendirme yaptım
Artu Merhaba sürekli çatlama olarak pik çıkıyorsa hormon bozukluğunuz olabilir bende de böyle çıkıyordu.Hormon değerlerim düzelince normale bindi o ay hamile kaldım
MelodyFairy Artu eğer bana diyorsanız hormon da bir şey yok benim tahlilim yapıldı zaten 2 gün pik görüp sonra çatlama gördüm.
uzlet Kivircikkuala Anladım canım beni takip ettiğim sayfalarda genelde ınnovita ya Kendi sitelerinden satın alıyorsun Hatta bir sayfa var onların testlerini kullanmadığım halde İlk zamanlar Bana bayağı yardımcı olmuştu ücretsiz bir şekilde İnşallah daha fazla bu testleri kullanmamıza gerek kalmaz da gebelik haberini alırız