Mutluluk71 33 haftalik ve 2kilo bana bu kilo yetersiz geldi sizce neler yapmaliyim nasil beslenmeliyin
Aldoemr Mutluluk71 günde 3 haşlanmış yumurta ye canım muz ye pekmez iç hamur işinden de uzak dur inşallah iyi olur sağlıklı gelsin kilo çok önemli değil 🤲🏻🤗
Elanaz Mutluluk71 Belki genetiktir ama kalsiyum ve protein en güzeli, haftada iki kez balık iki kez et yiyebilirsin. Zaten ölümüne yemek gerekmiyor bunları 150-200 gram yeterli oluyor. Süt, kefir, peynir, yumurta, ceviz, badem bunlar zaten günlük rutin.
Mihri-musta Mutluluk71 doktorun sağlıklı diyorsa kiloyu takma derim, benim bebeğim iri olduğu için doktorum dün normal doğumda bana yansıyacak riskleri anlattı sezaryene döndük. Aslında sağlıklı küçük bebek daha iyiymiş, maalesef ki ben bunun için geç kaldım.
mujdefem Bizde 37+0 ız dün dr gittim 200 gr almış protein ağırlıklı beslen dedi cnm sıkıldı 3150 gr 😞
Mutluluk71 Aldoemr Yiyoirum canin beslenmem iyi ama 33 haftalik 2 kilo bana az geldi daha fazla yememe dikat edicem
kardeleng Annenin beslenmesinin gerçekten bir etkisi yok bebeğe.Kendimden biliyorum çok düzensiz besleniyorum son zamanlarda bebek mideme baskı yaptığı için yemek yemek zaten işkence.Doktorum bana vitamin de vermedi sayılır sadece demir ve kalsiyum.Ben kalsiyumu bıraktım onun yerine süt ürünleri tüketirim diye ama tüketiyor muyum eh işte.Ama bebek kilo alıyor benim kilom değişmiyor ben veriyorum o alıyor.Banu Çiftçi’nin bir videosunda izlemiştim bebeğin kilosu anne rahmine düştüğü an belli olurmuş biraz aşağısı veya yukarısı olurmuş.