Hafizebirhanim 40 gunluk hamileyim, kese gozuktu ama icinin dolu olup olmadigi anlasilmadi. Yasayan varmi boyoe birseyi ? 40 gun ama gecen haftada jese gozukmemisti yani bebek 40 gunden dha kucuk aslinda. Moral olarakda çok kötüyüm 😔
yenibirannis Hafizebirhanim kesenin dolu olup olmadigini iç yada dış gebelik olup olmadığını Dr progesteron hormonuyla anlıyor bakmadım Dr
Kiraz53 Hafizebirhanim henüz bebek küçük boş görünmesi tabiki normal 6 haftada görürsün bebeği 7 8 de kalp atışı duyarsin
123_321 Hafizebirhanim canım Sakın ol içini ferah tut benimde ilk salı gitmiştim kese gözüktü 1 hafta sonra yine salı gittim kese büyümüş bebek gözükmedi dedi doktor 2 hafta sonra gel dedi özele gidiyordum şok oldum boş gebelik mi acaba diye kendimi yedim dayanamadım cuma günü idrarı mı tutup devlete gittim salı gözükmeyen bebek cuma orda gözüktü 1 hafta geriden geliyor takvime göre daha küçükken gözükmemesi normal yani sende idrara sıkışık git bir dahakine daha net gözüküyor
happyvera Bende de kese görünmüyor Beta 2000 olmasına rağmen üzülme çok küçük olduğu için gözükmüyor olabilir sağlıklısını dile 🫶🏼🥺
Hafizebirhanim yenibirannis progestan ilaci kullandim , yerlesim kanamasida gordum anlamadim gitti 😔🥺🥺