Tugcetoprak_ Doktor kesin kız dedi. Hocam 14 de kız denilip 16 da erkek diyorlarmış değişiyormuş dedim hayır olmaz kesin kız dedi. Hala inanamıyorum 1 oğlum vardı şimdi kızım olacak ❤️ 14 hafta da kız denilip doğru çıkan oldu mu🙃
Kaderrhamza Tugcetoprak_ yaa çok sevindim canım senin adına darısı başıma inşallah benimde bi oglum var bi kızım olur inşallah 😍
Babyykmz Tugcetoprak_ yaa cok sevindim Allah saglicakla kucaginza almayida nasip etsin. Eylulde mi dogumunuz
Tugcetoprak_ Kaderrhamza inşallah gönlündeki olur canım cok dua ettim bende inşallah kabul olmuştur ☺️
Merii-1 Evett 14+4 bende yeni geldim bir kızım var kızına yoldaş geliyor dedi benim doktorum da bende çok sevindim kız olmasına:)) sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Tugcetoprak_ Merii-1 inşallah kesindir cinsiyetlerimiz canım 😊 çok duydum da sonradan değişen o yüzden bi karamsarlığım var ya..
262223-- Tugcetoprak_ cinsiyet için kesin 16.18 haftalarda diyorlar taş çatlasın 20. Haftadan 14 te dediyse gerçekten görmüş kız olduğunu
Tugcetoprak_ 262223-- evet muhtemelen apaçık gördü. Zaten 1 hafta önce de kiz gibi demişti 1 hafta sonra gel netlestirelim dedi 12 gün sonra gittim bugun yani kesin kız değişmez dedi.. ama oğlumda 12 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyetini 😁
Nurgamze Benim ilk bebeğimde 11 haftalıkken erkek dedi hiç değişmedi 🤣2. Hamileyim 10 haftalık bakalım cinsiyetini merakla bekliyorum
Gul244 Tugcetoprak_ ultrason görüntüsü yok ama videodan bacak arasını ekran görüntüsü almaya çalıştım belli oluyor mu erkek mi sizce anlayanlar da yazabilirmi
Hiramom9723 Tugcetoprak_ benim 11. Haftamda kesin kız demişti 22 haftalığız güzel kuzumu sağlkla bekliyoruz 🥲
Tugcetoprak_ Hiramom9723 aaa hala kız demi degismedi? En son hangi haftada kız dedi yine? Cok sansliymissiniz kızları 11 haftada hic soylemezler normalde kiz olunca cinsiyet çok geç öğreniliyor
Leydi9 Tugcetoprak_ benimki fasülye ultrason atsam anlar mısınız doktor 12. Hafta da erkek gibi kordon da olabilir dedi ama çevremdeki herkes kız diyorlar
Hiramom9723 Tugcetoprak_ evet kızım geliyor 🥲 erkenden gösterdi minicik değişmedi ben cinsiyet proğramlarında baktırdım erkek dedi kendimi erkek olarak hazırlamıştım ama doktorum 11.haftamda kız dedi 22 haftalığız değişmedi