momyseker Elis-im hahahah çok tanıdık geldi ya aynı ben 😂 tamam zaten uykuya düşkün bi insandım ama özellikle sabahları uyanırken gözlerimi bile açamıyorum. 1 saat boyunca yatakta kendime gelmeye çalışıyorum. Bende 21 haftalık hamileyim. İlk zamanlar daha da çok uyuyodum özellikle öğlenleri
Melekler12 Elis-im geceleri yatamiyorum ama gunduzleri bolca yatıyorum gözlerimle savaş veriyorum uyuymamak için bı kalktığımda sarhoş gibi oluyorum 😂😂
Elis-im esnyz14 İlk ay oldum böyle birde şimdi kafam koyduğum yerde yukum gelirrr😁5 dk uzanınayım diyorum akşam olmuş tüm işler kalmış😰😂🥲
esnyz14 Elis-im öğlen kalkıyorum zaten uyanasıya akşam oluyor mecbur olmasam kalkmıcam yatakta yaşamıma devam edicem ama olmuyor 😂😂
ensensr23 32 haftalık oldum hala aynıyım koltoğa uzanıp telefona bakayım diyorum hop uykuya dalmışım😄
Elis-im ensensr23 Aynısı ben bi kahvaltı yapıyorum uzqnıyorum şimdi kalktım çok sıkıldım morfin almş gb yim😁
Narinsuu Ne güzel işte 🤗ben detam.tersi uyuyamıyorum. 30 haftaliğm ama sizin dönemdeyken de normaldim öyle bı uykum olmadı
Elis-im Nazugrak16 Hayır kız. Ama erkek sanıyor bilmeyenler. 😁hiç kalkmadan uyuyorum başka belirti yok oderece
Kfiliz Kızlar 20haftadayım sağ tarafımda kaşık bölgemde ara ara batma tarzında agrı oluyor sizde durumlar nasıl
cauuv1 İlk 4 ay öyleydim sonra geçti sabah kalkınca daha uykum gelmiyodu geçti diye sevinirken 28 haftadayım 3 4 gündür yine uyanamamaya başladım uyanıp yemek yiyip geri yatıyorum sanırım erkeklerde böyle 🤷♀️🤦♀️😂
Yorgn Elis-im ilk gebelik canmış gerçekten. Şimdi 2.hamileliğim ve ne uyku ne dinlenme 21 aylık bebekle mücadele ediyrm çok yoruyor canları sağ olsun hepsinin