minigiminannesi03 3ayda embriyo transfer edildi malesef kimyasal oluştu önümüzdeki adetin geldiğinde gel dedi o zaman hangi ilaçlar ve ne yapılıyor 2tane dondurulmuş embriyolarim var
Kelebekl minigiminannesi03 süreç aynı cnm yine rahim kalınlığı için muane ilaç sonra transfer. İlkinde neyse o
minigiminannesi03 Kelebekl gonalf ki verecek gene o zaman benim hep taze yapıldı bilgim yok dondurulmuş embriyo ile
Ozge-Ka minigiminannesi03 gonalf verilmez o yumurta toplama içindi. Estrofem progestan falan veriyolar genelde. Benim ilk olarak estrofemle başlanmıştı sonradan birkaç ilaç daha eklendi. Tabi yine adetin 2.ya da 3.günü başlanıyor ilaçlara sonra da rahimin durumuna göre transfer tarihine karar veriliyor
Kelebekl minigiminannesi03 yok cnm dondurulmuş da gonal f vermiyor. Bi ampul var iğne onu vuruyorsun göbekten yine Bi fitil Bi de hap. Ama doktor ve hastaya göre değişir tabi yine. Ben ilkinde bunları kullandım ikinci de de aynı demişti doktorum.
minigiminannesi03 Ozge-Ka anladim iki kere taze yapılmıştı ilk defa olduğu için dondurulmuş merak ediyorum nasıl olacak edecek diye endişeli bir şekilde adetimin gelmesini bekliyorum
Kelebekl minigiminannesi03 adetin ikinci günü hap ve fitil e başlatıyor. Transfere Bi kaç gün kala iğne ye başlatıyor transferden sonra üçüne yine devam ediyorsun kan tahlili verene kdr
minigiminannesi03 Kelebekl ozaman progastane verir heralde gene bide iğne göreceğiz bakalım adet olsamda hemen baslansa tedaviye
Kelebekl minigiminannesi03 bende bayramdan sonraki adetimde gidicem inşallah zor süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun elimizi boş döndürmesin inşallah.
minigiminannesi03 Kelebekl Amin inşallah güzel sonuçlar alalım bu ramazan suyu huyu hürmetine inşallah