Zulalkutluu Arkadaşlar,İzmirde özel hastanede doğum yapanlar var mı?Fiyatları konusunda bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.Teşekkürler.
tuubbbaa Zulalkutluu Nasipse 10 nisan da sezaryen olucam Özel çınarlı hastanesin de . 9.750tl 15 martta zam gelmis 10.500 olmuş.
Hande_ismail Zulalkutluu özel medifema hastanesi 12000 bin dedi 32 haftada fiyatı sabitliyorlarmış bende orda yapıcam nasipse
Gulden91 Avrupa cerrahi tıp merkezine gidiyorum normal 10,500 sezeryan 12,500 mesai dışı doğum olursa doktor 1,500 tl ek ücret alıyor
AynurHuseyin tuubbbaa canım bende o hastanede doğum yapıcam yeni 10.500 olduysa benim doğuma kadar eyvah eyvah yandık ☺️
tuubbbaa AynurHuseyin Insallah dahada artmaz diyeceğim ama malesef ki artar .yoksa ocakta arttirmislardi yine artirirlar diye tahmin ediyorum .insaallah artirmazlar iyice. Genel de ocak haziran verylul yada ekim ayinda artis gerceklesiyordu . Sasirdilar iyiceee
AynurHuseyin tuubbbaa çok sık arttırmaları hiç normal değil ama ne diyeyim benim doğum ekimde olacak Allahın izniyle o zamana kadar kim bilir ne kadar olur 😔 neyse canım sende sağlıkla mutlulukla bebişini kucağına al inşallah 🙏🏻
tuubbbaa AynurHuseyin herseye zam valla Allah sonumuzu hayır etsin. Sagol canim Allah razi olsun . Sen de insallah vakti zamaninda alirsin kucagina minigini 🤲
tuubbbaa Ciciannecik Öncelikle 2. sezeryanim olucak. Ilkini can hastanesinde yaptim mustafa cenk guven de . Suan da Ceysu hanıma giduyorum gayet ilgili kibar aciklayici bi doktor . Memnunum acikasi. Nasipse pazartesi gunu olcam sezeryan bakalım nasil gecicek o surec . Can hastanesindeki kadar memnun kalicakmiyim . Size de donus yaparim dogumdan snra nasipse 💗
Ciciannecik tuubbbaa bazı hastanelerde 2. 3. Sezeryan fiyatında değişiklik oluyor . Bu hastanede de öylemi acaba ? Bide ben 36 haftalığım kabul ederlermiki acaba ? Doğumdan sonra Haber verirseniz çok sevinirim . İnşallah sağ selamet bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻
tuubbbaa Ciciannecik Kabul ediyolar canim . Ben de en basindan beri devlet hastanesine takipliydim 35 yada 36 haftalikken gittim Ceysu hanıma hic bisey demedi. Ama daha da gec kalma derim .eger sezeryan dusunuyosan Ceysu hanim 38 ile 39 hafta arasi aliyorum dedi. . Fiyatta da bi degisiklik yokk . Ayni .