Selam canım anneler,bir çoğunuza göre aslında daha tecrübeliyim çünkü 1 düşük yaşadım ardından 1 oğlum oldu ve 3 bucuk yaşında. Ve şu an 3. Gebeliğim 14+6 dayız. Her hamilelik farklı derlerdi de inanmazdım 1 hafta önceye kadar hiçbir sorunu olmayan bir gebeydim. Hatta bur süre çalıştım bile. Ama 1 haftadır yaşayan bir ölü gibiyim. Konyada yaşıyorum burdaji devlet hastaneleri tam bi fiyasko bilen bilir. Dr. Ali Kemal belviranli hastanesine gittim şimdiye kadar mecburiyetten ne bir ilaç ne bir kan hapı vitamin folik asit hicbisey vermediler. Şimdiye kadar hiçbirsey kullanmadım yani. Konya şehir hastanesine randevu bulamiyordum ne zamandır yeni zar zor 17 nisana aldım ancak o zamana kadar dayanacak gücüm yok oturduğum yerden kalksam başım dönüyor parmağımı kaldıracak halim yok. Haliyle 3 bucuk yaşında oğlum hareketli eşim oruç tutuyor sahuru iftari derken gücüm tükendi artık. Eczaneyi aradım durumu anlattm doktorunuza gidin diyorlar doktor bulamıyorum ki sorun da o zaten bulduğum da ilgilenmiyor daha 1 tane ultrason fotografimiz bile yok şaka gibi. Özele gidecek imkan da yok ne yapacağımı şaşırdım varmi önerileriniz